[#31] Re: Postawiełem swój pierwszy system 3.1.4 i co dalej ? (pytania laika)

@Bociek78, post #29

A jaka to prawidłowa kolejność według Ciebie?
[#32] Re: Postawiełem swój pierwszy system 3.1.4 i co dalej ? (pytania laika)

@Bociek78, post #29

Nie lepszy będzie EaglePlayer? Z górnej belki wybieram sobie utwory jak i katalogi. Są ładne skórki do niego. Używam zarówno do mp3 jak i do modułów. Ma też okienko z playlistą ale nie używam go. Co do ustawień to łatwiej mi go było ogarnąć niż AmigaAMP :)
[#33] Re: Postawiełem swój pierwszy system 3.1.4 i co dalej ? (pytania laika)

@Norbert, post #31

od utworu nr 1

PS> Przy Songplayer bym został, ale drażni mnie to że nie mogę dojść gdzie ustawić w sumie tak oczywistą rzecz.

Ostatnia aktualizacja: 18.10.2021 06:29:34 przez Bociek78
[#34] Re: Postawiełem swój pierwszy system 3.1.4 i co dalej ? (pytania laika)

@Bociek78, post #33

A jaki to według Ciebie utwór nr1?
[#35] Re: Postawiełem swój pierwszy system 3.1.4 i co dalej ? (pytania laika)

@Norbert, post #34

podpisany numerem 01 np.
[#36] Re: Postawiełem swój pierwszy system 3.1.4 i co dalej ? (pytania laika)

@Bociek78, post #29

Używałem SongPlayera przez lata i nigdy takiego problemu nie miałem. Nigdy mi sie nie włączyło odwrotnie.
Po pierwsze jest tam guziczek do przełączania czy mają być po kolei czy losowo (tzn nie skacze po liście tylko ją wtedy pomiesza i odtwarza taką po kolei). A może masz jakąś nowszą wersję SP albo skórkę w której brakuje guziczka.
Po drugie można przestawiać pliki na playliście ręcznie, a potem to zapisać i używać gotowej.

Może masz jakąś nakładkę na system i w niej masz ustawione by pliki z tego katalogu wyświetlał w odwrotnej kolejności, a SP sie do tego stosuje.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem