[#31] Re: Frogger 2.07 68k

@elf, post #27

O ile pamietam to crosscompiler na windowsie nie dziala.
[#32] Re: Frogger 2.07 68k

@elf, post #27

Co do WarpOSa to na MorphOSie jest dość aktualne sdk dla WarpOSa
http://aminet.net/dev/gcc/gcc-mos2wos.lha

teraz chyba wszystko co wychodzi na WarpOSa jest kompilowane na MorphOSie
[#33] Re: Frogger 2.07 68k

@_arti, post #30

Ja mam wersję pod WOS 2.8 (beta?) i tam synchronizacja jest znacznie lepsza, pod Ragnarok'iem (pochodna Sonneta) DivX'y nawet fajnie chodzą OK, chociaż przydało by się poprawić parę rzeczy pod kątem współpracy z "sonnet.library" ok, racja
[#34] Re: Frogger 2.07 68k

@BULI, post #33

Spróbuj obciążyć nieco PPC, niech Frogger kilka razy zwolni odtwarzanie, i zobacz wtedy.
[#35] Re: Frogger 2.07 68k

@_arti, post #34

Arti, nie muszę robić takich testów, bo je zrobiłem już nie raz.
Używam Froggera (również SoftCinema) od początku istnienia tych programów (zakupione obydwa klucze) i gdyby płacili za roboczogodziny spędzone przy testowaniu i optymalizacji preferencji pod dany konfig miałbym niezłą sumkę na koncie

Tak jak Ci pisałem, chcesz mieś dobre synchro pod WOS sprawdź wersję 2.8 (chyba nie oficjalna?!, ja znalazłem info o niej na EAB chyba), a nie wersję 2.7!
Pod 2.8 możesz przeskakiwać w dowolne miejsce filmu klawiszami od 0 do 9, używać pauzy (pod sonnet.library nie spacją tylko Enterem- takie obejście i synchro jest poprawne!
Najszybsza była wersja 2.5 ale tutaj synchronizacja łatwo się rozjeżdżała w przypadku pauzy lub jakiegoś spowolnienia o którym pisałeś, ale do krótkich filmików np teledysków się nadajeok, racja

Ostatnia aktualizacja: 04.06.2021 14:30:07 przez BULI
[#36] Re: Frogger 2.07 68k

@BULI, post #35

No to teraz wszystko jasne :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem