@Grysia, post #1
@jargo, post #4
@Grysia, post #1
Co sądzicie o tym systemie i kickstarcie WB 3.1.4 bo gdzieś słyszałem że jest niedopracowany i że 3.1 jest lepszy
@Grysia, post #1
@AmiClassic, post #10
@wali7, post #12
@mmarcin2741, post #16
@wali7, post #12
@AmiClassic, post #18
@wali7, post #19
...od 1993 roku minęło trochę czasu...Wiem, ale to nie ma tu nic do rzeczy, można by rzec Workbench jak wino... Gdyby OS 3.1.4 pojawił się przynajmniej 20 lat temu to kto, kto wie...
...więc zamiast łatać 3.1...Ale twórcy 3.1.4 to właśnie zrobili. To nie jest system pisany od podstaw, to jest w zasadzie połatany 3.1 z poprawkami błędów. Ja tam wolę sam sobie łatać system tym co mi potrzebne i wtedy... "wiem co jem"
...bo lepiej mieć obsługę dużych dysków w kickstarcie...Co drugi użytkownik tego forum z programatorem sam to sobie zrobi (a i innym pomoże
@wali7, post #19
w końcu wypalę sobie 3.2.1... może dziś? :)
@snifferman, post #24
@RokiS, post #26
@wali7, post #25
Tylko w przypadku skaszanienia się czegoś na dysku systemowym (z którego odpalane jest LOADMODULE) mamy odcięty dostęp do wszystkich partycji leżących powyżej 4 GB od początku dysku. Dopóki nie naprawimy tej partycji/nie użyjemy odpowiednio spreparowanej dyskietki/nie przeniesiemy dysku do Ami z odpowiednim sterownikiem nie mamy dostępu.