[#31] Re: PH 2022

@KAN2000, post #27

Amiga na byle spędach i przereklamowanych imprezach się nie pokazuje. Tylko w towarzystwie "rudej" i flaszek po piwie tuż zaraz obok kabli i rozgrzebanych płyt głównych.
1
[#32] Re: PH 2022

@Stoopi, post #31

Kurde o AP i Retronizacji jakbysy opowiadał
1
[#33] Re: PH 2022

@mikecios, post #32

o,tak! OK W końcu to Królowa Maszyn!

Ostatnia aktualizacja: 12.06.2022 18:32:28 przez Stoopi
[#34] Re: PH 2022

@mikecios, post #32

Miałem chęć na Retronizacje ale niestety sprawy rodzinne mnie zatrzymały. Muszę wpaść na następną. Też właśnie, żonie tłumaczyłem, że Amiga dopiero była na Retronizacji i PH został odpuszczony.
1
[#35] Re: PH 2022

@KAN2000, post #27

Amigi praktycznie nie było.

Czyli tradycji zapoczątkowanej na różnych targach gdzieś od roku 1992/93 stało się zadość szeroki uśmiech
do hali wchodziła cała masa ludzi bez plakietek i opasek

O cholera, a ja pożałowałem 45zł i nie przyszedłem; gdybym wczesniej
wiedział o tym...szeroki uśmiech
W piątek dziewczyna się mnie zapytała o opaskę, miałem w reklamówce, to
pokazałem.

Ostatnia aktualizacja: 12.06.2022 18:47:15 przez mmarcin2741
[wyróżniony] [#36] Re: PH 2022

@selur, post #30

moja fotorelacja z ph, trochę sprzętu było A600, A1200, A600 i CD32, ZX Spectrum to +3 i 48+
A500 chyba nie było w ogóle
PH2022

Ostatnia aktualizacja: 12.06.2022 20:29:03 przez JacK_Swidnik
1
[#37] Re: PH 2022

@JacK_Swidnik, post #36

no widac, ze 8-bit rzadzilo impreza.

Ale widze tez niematerialna wersja HeroQuest ?

[#38] Re: PH 2022

@mmarcin2741, post #24

W sobotę raczej się nie zjawię, to przypomina jak wypad do kina, ogląda się wydarzenie. nie jest to impreza integracyjna, ale wydarzenie jest spore, ludzi dużo, ale tłoku żadnego nie ma. Warto się wybrać, jak ktoś ma blisko.
Można zakupić na miejscu wiele ciekawych rzeczy, czasopisma, książki i inne; wszystko w dobrych cenach.

No patrz pan. "nie jest to impreza integracyjna" napisał ktoś kto był przez chwilę w piątek...

Przez PH 2022 przewinęło się od groma luda. Było z kim pogadać na różne tematy, przybić piątkę z gośćmi specjalnymi, autografy zebrać, selficzki zrobić etc.

No ale to głównie w sobotę. Bo piątek to taka rozgrzewka jest.
1
[#39] Re: PH 2022

@selur, post #30

po uj komu amigi hehehe
[#40] Re: PH 2022

@hrw, post #38

Przez PH 2022 przewinęło się od groma luda. Było z kim pogadać na różne tematy, przybić piątkę z gośćmi specjalnymi, autografy zebrać, selficzki zrobić etc.

No ale to głównie w sobotę. Bo piątek to taka rozgrzewka jest.

Tak dokładnie jest. Teraz żałuję, że w sobotę się nie wybrałem, ponieważ
z zazdrością patrzę na całe masy sprzętu rozstawione. Chciałoby się
zasiąść i zagrać. Za rok postaram się nadrobić i zaliczyć całość
imprezy.
Co nie zmienia faktu, że jeszcze chętniej wybrałbym się na imprezę
amiga only w mniejszym gronie. Wiem, że łatwo powiedzieć,
trudniej zorganizować.

Ostatnia aktualizacja: 13.06.2022 00:46:18 przez mmarcin2741
[#41] Re: PH 2022

@mmarcin2741, post #40

AmiParty - Chełm! To jest chyba to o czym myślisz ...
1
[#42] Re: PH 2022

@JacK_Swidnik, post #36

O kurcze "Gwiezdny kupiec" nówka sztuka nieśmigana. Ciekawe czy gdzieś jeszcze można nabyć go? Czy też inne gry Encore?
[#43] Re: PH 2022

@Tomski, post #42

jest na olx cena powala, pytałem na ph czy mogę odkupić bo też byłem chętny
ale on grę zrobił na podstawie właśnie tej planszówki
[#44] Re: PH 2022

@JacK_Swidnik, post #43

Zrobił grę komputerową? Na jaką platformę? Jakiś link?
[#45] Re: PH 2022

@selur, post #30

Nie tylko Wam brakowało Amigi. Gdyby to ode mnie zależało, może przywiózłbym więcej Amig, ale niestety z racji ograniczonych możliwości transportu (pociąg), idealna okazała się CD-32 i to bez monitora, który jakimś cudem zgodził się przewieźć Raf.
1
[#46] Re: PH 2022

@mmarcin2741, post #40

Szkoda, że dopiero przeglądam ten wątek :) integrowaliśmy się amigowo i inno-sprzętowo, oj integrowaliśmy się.. :) Musisz Marcin przyjechać do Chełma na AmiParty. I za rok zarezerwować sobie całą sobotę na PH. Chociaż w piątek jest o tyle fajnie, że można sobie na spokojnie przejść i przejrzeć wszystko zanim tłumy nastąpią sobotnie.
1
[#47] Re: PH 2022

@kashinho, post #46

Zgadza się.
PH jest dobrą imprezą masową (to nie jest party czy mała impreza gdzie wszyscy się znają)
Byłem od piątku do niedzieli (w sumie w czwartek też byłem)
Miło i zabawowo spędziłem tam prawie pół wypłaty bo nakupiłem dużo no i byłem z Pauliną :D
W niedzielę też było dosyć długo i bardzo fajnie :)

Pozdro dla wszystkich co byli i żałujcie do tych co nie byli!

Ostatnia aktualizacja: 16.06.2022 10:26:57 przez Vato
2
[#48] Re: PH 2022

@KAN2000, post #27

1
[#49] Re: PH 2022

@philipo, post #48

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem