@Amaru, post #1
@Amaru, post #3
@RokiS, post #5
@Amaru, post #8
@Amaru, post #8
@no1, post #12
To źle wybrałeś. Trzeba było iść w rgb2hdmi.a dlaczego źle wybrał??
Jeśli PAL hi-res, to 640x256, to tutaj jedynym rozwiązaniem będzie rgb2hdmi- Indi też obsługuje high-res i low-res i super...
bardzo lubię mój obraz przez kabel rgb scart niestety pionowe linie na lcd wszystko psują.- to artefakty na lcd pojawiają się przy podłączeniu przez kabel RGB-SCART , nie mają nic wspólngo z Indi...
@no1, post #18
@Amaru, post #19
Trzy, że obraz jest perfekcyjnie ostry (1px Ami to 4px matrycy 1280x1024).w Indi też możesz wyświetlić obraz przekonwertowany na 1280x1024 i na inne rozdzielczości :) w filmiku pokazałem co i jak. i jak byś zwrócił uwagę to u siebie pracuje właśnie na takiej rozdzielczości ( 640x512 na 1280x1024).
@RokiS, post #13
- Indi też obsługuje high-res i low-res i super...
rgb2hdmi jest tańsze ale jak się chce mieć kartę turbo to trzeba szukać tej wersji na przewodzie...( sam szukam takiej wersji bo chcę sobie sprawdzić w realnie jak działa to rgb2hdmi...a nie wierzyć w jakieś tam testy i opowiadania)
@Amaru, post #19
@san_u, post #21
bardzo lubię mój obraz przez kabel rgb scart niestety pionowe linie na lcd wszystko psują...postanowiłem zakupić indivision i uzyskać taki sam obraz tylko bez linii oczywiście...dlatego mnie to interesuje jak to zrobić...
@san_u, post #24
@RokiS, post #25
postanowiłem zakupić indivision i uzyskać taki sam obraz tylko bez linii oczywiście
@san_u, post #26