[#31] Re: indivision ecs v3

@Bartek2075, post #30

proszę bardzo :)
można przeszukać jeszcze alle - może będzie taniej...
[#32] Re: indivision ecs v3

@Amaru, post #27

Po zainstalowaniu indivision linii NIE MA ale chcę złapać obraz tak żeby po prostu używać komputera jak przez rgb scart a nie grzebać ciągle w ustawieniach...

Czekaj... w jakich ustawieniach tam trzeba ciągle grzebać?

Indivision ECS widziałem co prawda tylko raz u brata i to wczesną wersję (tą skopaną bez płynnych scroli) ale tam raz ustawił i wszystko działało. Nie trzeba było więcej robić
[#33] Re: indivision ecs v3

@XoR, post #32

Dlatego napisałem na początku wątku...szukam gotowego configu żeby raz ustawić i cieszyć się użytkowaniem...kazdy szuka odpowiedniego dla siebie ustawienia...
pozdrawiam
[#34] Re: indivision ecs v3

@Amaru, post #33

Ale wiesz, że gotowy konfig będzie tylko pod konkretny model monitora ?
Zamierzasz kupić taki na jaki był sporządzony?
Czy sądzisz że konfig zadziała również poprawnie na twoim tajemniczym monitorze ?

Gdyby był jeden gotowy konfig, to byłby on zawarty w urządzeniu na stałe!!!

Ostatnia aktualizacja: 07.07.2022 21:17:11 przez Norbert
[#35] Re: indivision ecs v3

@Amaru, post #29

Na ossc są pasy (nie te pasy z phase, inne) wątpie, żeby ze standardowego wyjścia RGB dało rade się pozbyć tych pasów. Ja ze swojej strony również polecam rgb2hdmi.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem