[#91] Re: Przyszlosc amigi na powaznie

@GumBoy, post #90

prosciej jest scalic sterowniki z sp2 i instalatorem windows xp (sa opisy jak to zrobic) , lub odrazu zaopatrzyc sie w xp sp2 ..niespotkalem laptopa ktory by nie ruszyl .czasem w biosie trzeba przestawic aby sata dzialalo jaki IDE i po problemie. ..
[#92] Re: Przyszlosc amigi na powaznie

@BagoZonde, post #77

Lubie oglądać bajki - i myślę ze i ta bajka by mi sie spodobała :)

I fakt - nigdy nie miałem problemów przy instalacji sytemu, i jak sobie przypominam to może raz albo dwa razy coś nie grało i to wszystko - nie mówiąc o tym ze coś nie chciało chodzić to już inna para kaloszy.

Sama instalacja/przegrywanie z cd lub partycji systemu to lepsze jak kremówki z Wadowic ;p
[#93] Re: Przyszlosc amigi na powaznie

@Olo, post #81

System to system a sprzęt go obsługujący do już jest inna sprawa...

Może nie mam aż tak starego sprzętu ale jednak wole system XP, mam go już parę lat i nie widzę sensu abym miał sie przesiadać na coś co mi nie pasuje, a kupowanie nowego kompa pod system mija się z celem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem