[#61] Re: Problemy...

@Vituniu, post #57

Nie męcz się. Weź to na wiarę. ;)
[#62] Re: Problemy...

@Kaczus, post #58

Łaja się ludzi, że nie czytają postów a samemu się nie czyta tego, na co się odpowiada...

Pozwól, że w takim razie Ci streszczę:

cinekamigowiec spytał jak zainstalować AOS na dysku w przypadku gdy ma uszkodzoną dyskietkę Install. Ze stopki wynika, że chciał instalować OS3.1.

Andrzej Drozd odpowiedział, że w taki razie niech odpali komputer z dyskietki Workbench i żywcem przegra zawartość dyskietek na HD.

Na co ja odpowiedziałem, że taka operacja w przypadku posiadania Workbencha 3.1 w wersji na HD niekoniecznie zakończy się sukcesem.

s-s jest tak napisany...że nie ma znaczenia, z jakiego urządzenia się uruchamia.

W takim razie oświeć mnie jeszcze, po co w Install:Update/ znajdują się te pliki:
- Startup-2090A
- Startup-2090SCSI
- Startup-2090ST506
- Startup-HardDrive
- Startup-MapROM

Dodatkowo, uruchomienie z dyskietki bez s-s powoduje załadowanie jedynie cli, bez wb!

Jestem tego w pełni świadom, czego z resztą dałem wyraz w poście #22.
[#63] Re: Problemy...

@APC74, post #62

[#64] Re: Problemy...

@AlaN, post #59

Ja nie rozumiem za co przepraszasz. Ustepowac mozna, ale do czasu.
Kultura tez kiedys sie konczy.
Ta osoba juz wiele razy dala przyklad, jak mozna SPAMowac.
Przyklad ? Podalem newsa o PC World i komentarz byl czysto Spamerski.
Moze Moderator zacznie zagladac czesciej po watkach ?

[#65] Re: Problemy...

@arti4-92, post #63

BARDZO CHCE PODZIĘKOWAĆ PANU ARTIEMU ZA POMOC SFORMATOWAŁEM DYSK :D I CACY TERAZ TYLKO WB WGRAC

[#66] Re: Problemy...

@cinekamigowiec, post #65

Bardzo ładnie z twojej strony.
ARTI wypadałoby powiedzieć nie ma za co. Była to dla mnie przyjemność
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem