@ender,
post #60
Dacław, Michał....mnie ręce opadają dlatego, bo nie widzę NAJMNIEJSZEGO sensu, w staraniu się wybijania ludziom z głowy takich pomysłów. Gdyby się zapytał o przepis na zrobienie bomby, wtedy pierwszy byłbym w kolejce do tego, żeby mu to wybić z głowy. Ale chłopak nie próbuje niczego groźnego, najwyżej może sobie uszkodzić komputer - jego sprawa. Macie prawo do tego, by go przestrzec, ale NIE MACIE prawa do tego, by go osmieszać. Nie macie mu przyklaskiwać. Jak Wam się nie podoba ten pomysł, to po co się odzywacie, przecież możecie nie brać udziału w dyskusji nie? Co Was obchodzi, czy ender zebrał jakąś dokumentację czy w ogóle cokolwiek zrobił? To jego sprawa, on się tylko grzecznie zapytał. Po co te teksty? Dajcie spokój z pouczaniem ludzi, że "to nie wypali", "to się nie uda", "to przeczy prawom fizyki", itp itd. w Na DaVinci też patrzyli jak na wariata, o Edisonie nie wspomnę.
Ender chce coś zrobić, już to samo w sobie jest godne pochwały. Bo CHCE. Wielu się nie chce. To, czy on do czegos dojdzie, czy nie - to jego sprawa. Byc może uda mu się coś stworzyć, byc może się sparzy. Tak czy tak zdobędzie doświadczenie. Ja mu kibicuję. Z mojej strony EOT Panowie, nie odpowiem na żadne ewentualne zaczepki.