[#61] Re: Amigowa gratka życia ;)

@arti4-92, post #59

Blizzard 1230-IV + 32 MB RAM + koprocesor za 130 PLN w opcji "KUP TERAZ" 2 lata temu na Allegro :) Długo się nie zastanawiałem, działa bezbłędnie :) A dzisiejsze ceny tego Blizza - szok :D

[#62] Re: Amigowa gratka życia ;)

@DanielJ., post #60

tam jeszcze drożej juk u nas....

[#63] Re: Amigowa gratka życia ;)

@wali7, post #1

Witam.

Moj pierwszy post na forum i od razu moge sie pochwalic :)))
W zamian za palmtopa Palm (stary model warto okolo 50zl) dostalem:
obudowa Infinitiv z zasilaczem, dwie plyty A1200 (niestety obie nie startuja ale z tym powalcze), monitor C1084S, kontroler IDE, dysk 2.5" 200MB, Elbox 1230 + 8MB RAM.

Chyba dobry interes :)

Maciek.
[#64] Re: Amigowa gratka życia ;)

@gottrek, post #63

dam ci palma m515 za Elbox 1230 + 8MB RAM

[#65] Re: Amigowa gratka życia ;)

@wali7, post #1

W 2004 kupilem w efunzine blizzarda 1260/66 64MB za jakies 550zl, pol roku temu postanowilem ja sprzedac. Pytam w efunzine ile za niego dostane: 650.
Wystawilem na allegro z minimalna 650 i licytacje wygral... efunzine za 700 :D

[#66] Re: Amigowa gratka życia ;)

@vi-bee, post #65

Witam, moja okazja amigowa to a1200 odkupiona od kolesia za 20 zl pare lat temu gdy jak dobrze pamietam byla warta okolo 200 zl. Za to mialem niesamowita okazje pecetowa, firma piszaca gry niedaleko mojego domu postanowila pozbyc sie calego swojego sprzetu wyrzucajac go do kontenera na gruz, znalazlem tam miedzy innymi: 3 dzialajace kompy w tym jeden na p4 2.8 ghz, dwa na duronach okolo 1ghz - nie pamietam juz, sporo ramu na sdr i ddr w tym kosci po 512mb, okolo 40 kart graficznych, od najprostszych tnt do gf 6800 ultra i radeon 9800, 2 x xbox niestety niesprawne i calkowicie nowa nokie n-gage, do tego kupa jakiegos osprzetu typu pady, myszki, karty sieciowe i muzyczne ( w tym NIEROZPAKOWANY audigy 2 ). Zeby bylo sprawiedliwie czesc rozdalem znajomym a z tego co zostalo mialem jeszcze niezly zarobek na allegro.
Fajnie jednak by bylo wyszukac gdzies a3000 lub a4000 w super stanie, moze gdzies sie kurzy pudlo z taka zawartoscia.

[#67] Re: Amigowa gratka życia ;)

@dritt, post #66

Masz jeszcze te xboxy??

[#68] Re: Amigowa gratka życia ;)

@arti4-92, post #67

ehehe arti4 na zakupach :)

[#69] Re: Amigowa gratka życia ;)

@PrzemasIII, post #68

śmiejesz się, w xboxah nie psuły sie poważne rzeczy.... :P
Może chciałby sprzedać :), jak powiedział że "część sprzedaje na allego".

[#70] Re: Amigowa gratka życia ;)

@arti4-92, post #69

nie, x-boxy byly powaznie uszkodzone, po prostu roztrzaskane obudowy, nieodpalaly. po sekcji zwlok trafily do "utylizacji". prawdopodobnie zostalo to zrobione celowo, byly oznaczone jako development cos tam i pewnie ktos nie chcial aby trafily gdzies na sprzedaz

[#71] Re: Amigowa gratka życia ;)

@dritt, post #70

obudowy to najmniejszy problem ;), widziałem pare takich "zutylizowanych" xboxów, wszystkie działają tak jak trzeba.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem