@Dorian3d, post #31
@Jacques, post #34
@Jacques, post #37
@Don_Adan, post #38
@neoCDTV, post #39
@Don_Adan, post #40
@neoCDTV, post #41
Jens pisal ze to jest sprzet retro, a 3D nie widzi jako retrodokładnie co wy z tym kartami 3d?? wy już nie umiecie cieszyć sie Amigą ?? musicie grać w gry pc/ps1??
@RokiS, post #42
@Marcin27411, post #48
a jeszcze inni grac w gry 3Dale ja nie zabraniam grać w gry 3d na Amidze, mamy np bardzo fajne Frontier 2, Knights of the Sky czy No Second Prize. Mam nadzieję że te nowe karty 3d obsłużą te tytuły a nie będę służyły tylko do portów 25 letnich gier z pc/ps1...
Obecnie Amiga ma juz bardzo szybki procesor- 060?? - bo chyba nie piszemy o emulatorze niepełnej 040?? tam chyba do działania potrzebny jest kickstart umieszczony na karcie... także to nie emuluje samego procka a coś więcej..
Amiga dla ortodoksów powinna mieć oryginalne 3D jak w starszych generacjach konsol.Ja proponuję przeszczep z N64 do tej 68060nie wiem czy pijesz do mnie czy do ortodoksów ale jedno czy drugie nie bardzo wyszło. jeżeli chodzi o mnie to już w stopce komentarza widać że nim nie jestem, a dla ortodoksy taki przeszczep komponentów był by nie do przyjęcia.
dokładnie co wy z tym kartami 3d?? wy już nie umiecie cieszyć sie Amigą ?? musicie grać w gry pc/ps1??odpowiedzcie sobie sami nawet tylko w myślach
@RokiS, post #49
@RokiS, post #49
@pong777, post #52
@Don_Adan, post #53
Mam nadzieję że te nowe karty 3d obsłużą te tytuły a nie będę służyły tylko do portów 25 letnich gier z pc/ps1...to miała być złośliwa uwaga ale jak widać nie została odczytana poprawnie...
Ja sam wole, zeby kickstart byl ladowany z pliku, niz zeby wypalac po raz n-ty jakies epromy przy kazdej zmianie kicka.to ja podpowiem - możesz mapować kickstart z pliku do Fastu - no chyba że emulator niepełnego procka i czegoś tam - nie umie w takie podstawowe rzeczy... (to też jest złośliwa uwaga)
@Don_Adan, post #53