[#31] Re: Trapped in the Tomb - bardzo wczesna wersja gry

@wali7, post #28

Nie potrzeba mieć RTG, ja w latach 90 po zakupie A1200, po pewnym czasie wyposażyłem się w monitor SVGA i podpiąłem do AGA, piękny obraz, dużo miejsca na pulpicie .. i wtedy też szybko się wyleczyłem z AMOSa.
[#32] Re: Trapped in the Tomb - bardzo wczesna wersja gry

@Rafael/ARMO, post #31

Bo Amos nie był widoczny na takim monitorze bez sd hihi.
[#33] Re: Trapped in the Tomb - bardzo wczesna wersja gry

@Rafael/ARMO, post #31

...i dlatego dzis szczesliwie przestawiam kolorowe ikonki na blacie w hi-resie na kompie za 15 tys. pln ?
no nie wiem, czy to az takie fajne
[#34] Re: Trapped in the Tomb - bardzo wczesna wersja gry

@selur, post #33

...i dlatego dzis szczesliwie przestawiam kolorowe ikonki na blacie w hi-resie na kompie za 15 tys. pln ?

Grunt że jesteś szczęśliwy z przestawiania tych kolorowych ikonek, nie ważne dlaczego to robisz, nie wnikam :)
[#35] Re: Trapped in the Tomb - bardzo wczesna wersja gry

@selur, post #33

Można odnieść wrażenie, że robienie gier do tylko pod OCS/ECS, bo pod AGA jakieś, ale się pojawia. AMOS dla AGA chyba skończyło się na próbach, więc zostaje Blitz Basic, a szkoda, bo działający bez błędów AMOS były fajnym posunięciem. Dość często krytykują ludzie te nowe wynalazki, więc nie bardzo rozumiem. A1200, turbo HDD też już jest zła?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem