[#1] Znaleziska Amigowe z drugiej strony
Witam szanownych forumowiczów, jestem tu nowy i postaram się wyjaśnić powód dlaczego się tutaj znalazłem . Przeszukiwałem internet w celu zdobycia informacji na temat posiadanych płyt do amigi 1200 i 600.Trafiłem tu by spróbować odnowić znajomość z amigą 600 którą obecnie naprawiam (jest problem z wizją-ale myślę że sobie poradzę lub skorzystam z podpowiedzi) .Płytę z amigi 1200 rev A sprzedałem tanio a drugą niekompletną oddałem gratis rev b . Mam kilka płytek(niekompletne) myszkę ,dyskietki . Ogólnie zajmowałem się elektroniką i naprawami sprzętu .

Ostatnia aktualizacja: 06.06.2025 17:21:30 przez apulnX
[#2] Re:

@apulnX, post #1

Witaj. No i?
[#3] Re: Re:

@amikoksu, post #2

Chciałem wstawić kilka zdjęć , ale mi nie wyszło. Mogę prosić o podpowiedz ?

Ostatnia aktualizacja: 06.06.2025 17:33:41 przez apulnX
[#4] Re: Znaleziska Amigowe z drugiej strony

@apulnX, post #1

musze zapytac bo mnie to dręczy. do napisania swojego pierwszego postu jest tu dostępny jakiś arkusz, jakaś regulacja by posty wyglądały tak samo? Czy mamy nalot amigowców na portal?
[#5] Re: Re:

@apulnX, post #3

Hosting zdjęć tam wrzucasz fotki a potem wstawiasz linka bezpośredniego do fotki i dajesz
[IMG] i [/IMG]
na początku i na końcu linka, lub korzystasz z narzędzi do wystawiania które są tuż nad tym tekstem który teraz piszę. Jak będziesz pisać to też je zobaczysz (ikonka z obrazkiem)
[#6] Re: Znaleziska Amigowe z drugiej strony

@Stoopi, post #4

Jeszcze nie wiem czy moja amiga się obudzi , ale chciałbym zostać fanem sprzętu.
[#7] Re: Znaleziska Amigowe z drugiej strony

@apulnX, post #6

Też chciałbym abyś został fanem, może się uda. Trzymam kciuki.
[#8] Re: Znaleziska Amigowe z drugiej strony

@apulnX, post #6

Zostanie fanem to nie jest takie hop siup, ale również trzymam kciuki.
[#9] Re: Znaleziska Amigowe z drugiej strony

@Stoopi, post #4

Multikonto MariuszX. Myślałem, że za to jest ban?
[#10] Re: Znaleziska Amigowe z drugiej strony

@l0siu_aNd, post #9

To już administracja musi sobie sprawdzic.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem