kategorie: A1200, Sklepy, Sprzęt
[#31] Re: Zamówienie A1200NG w AmigaKit - czas oczekiwania

@Commodore128D, post #30

Raz coś u nich kupowałem. Całe szczęście płaciłem przez PayPal. Wysłali dopiero jak założyłem spór, także to była ostatnia transakcja. To jest zupełnie przeciwny biegun jeśli chodzi o jakość obsługi klienta np. w porównaniu do takiego amigastore.eu.
1
[#32] Re: Zamówienie A1200NG w AmigaKit - czas oczekiwania

@Commodore128D, post #30

Widzę, że można liczyć na wsparcie i zrozumienie z Twojej strony...
No właśnie na zrozumienie nie można. Od lat ta firma ma "kłopoty z poprawną obsługą zamówień", o czym jest wiele wątków na różnych forach, a mimo to ludzie wciąż tam kupują, jakby to był jedyny amisklep na planecie. Tego właśnie nie mogę zrozumieć. Co do wsparcia, to cóż, mógłbym napisać "witaj w klubie", ale nie wiem czy dokładnie o to chodzi. Co innego jeszcze mógłbym zrobić?...
[#33] Re: Zamówienie A1200NG w AmigaKit - czas oczekiwania

@Commodore128D, post #28

Też czekam na swoją A600GS... Jeszcze mam nadzieję.
[#34] Re: Zamówienie A1200NG w AmigaKit - czas oczekiwania

@Krashan, post #32

Ja już nie zamawiam nic w małych sklepikach. Tylko ebay i płatność paypal.

Jedyne sklepy dla których mam zaufanie to:

-Sordan bo zamawiałem kilkanaście razy i nigdy nie zawiódł. Miałem towar po kilu dniach
- Archi-Tech zamawiałem kilka razy i czasem było opóźnienie tygodnia-dwóch, ale wtedy był jakiś rabat lub coś domawiałem w lepszej cenie.

Kontakt w obu przypadkach na Amigowe standardy idealny, bo odpowiedź w przeciągu 48h roboczych.

0 preorderów
0 sklepów gdzie znajdę coś negatywnego. Piętnowanie tych co się nie wywiązują z umów. Niech zdychają
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem