[#31] Re: klawiatura w a1200

@Azzorek, post #29

Ta taśma była już chyba poprawiana - najlepiej zastosować tę samą metodę. Uciąć końcówkię i zdrapać zieloną izolację.
Taśma może później luźno siedzieć w gnieździe, wtedy najlepiej włożyć ją razem z dobrze dociętym kawałkiem papieru (lub czegoś podobnego) i dopiero po tym zabiegu docisnąć plastikową nakładką. Papierek oczywiście od strony pozbawionej styków ;)

Ostatnia modyfikacja: 04.02.2009 22:03:51
[#32] Re: klawiatura w a1200

@mon, post #31

Dzięki chłopaki za info. Spróbuję reanimować tę taśmę metodą mechaniczną - delikatne zdrapywanie izolacji.

Pozdrawiam

Azzorek

Ostatnia modyfikacja: 04.02.2009 22:32:04
[#33] Re: klawiatura w a1200

@quantor, post #25

Cześć quantor

A ja mam takie pytanie - czy z tych uszkodzonych 500-tek nie chciałbyś sprzedać Pauli ?
Mam uszkodzony sterownik FDD w Amidze 500, Wali7 napisał że za to odpowiada Paula:
http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=1&i=61193&t=61193
Jeżeli się zdecydujesz to napisz na jakie konto i ile Zł przesłać.

Dziękuję i pozdrawiam
Alf

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem