[#31] Re: NatAmi ?

@Mir3k, post #30

pegasos to nie amiga
[#32] Re: NatAmi ?

@ede, post #31

Tez czekam na natami,tylko mam nadzieje ze tak bedzie kosztowala w granicach 1500 zl.
[#33] Re: NatAmi ?

@ede, post #31

jest bardziej amigowy jak amiga :)

[#34] Re: NatAmi ?

@Grzegorz Kraszewski, post #22

Ja to niniejszym poczułem w drugą stronę...

Właśnie uruchomiłem mojego Pegaza i przeprowadziłem eksperyment - odpaliłem na nim Quake, ale nie żaden natywny port, ani nawet nie wersję 68k by ClickBoom, tylko historycznie pierwszy amigowy port tej gry z lutego 1997 roku. Oprócz braku dźwięku, charakteryzuje on się tym, że jest morderczo wolny. Na A4000 z 060/50 i CV64 gra w 320x200 wymagała wielkiej determinacji. Na Pegazie, w trybie emulacji 68k, idzie to to płynnie w 640x480...

Przy okazji - czy na Pegazie chodzi NemacIV? Bo ja mam problemy, mimo, że na classicu odpalał mi się pod MOSem.
[#35] Re: NatAmi ?

@Daclaw, post #34

Oj tak. Programy na classica obsługujące CGX i AHI działają bez najmniejszego problemu. Właściwie wystarczyłoby dodać do MOSa emulację AGA i Paula do pełni szczęścia...

[#36] Re: NatAmi ?

@Solo Kazuki, post #35

Ale po co dodawać emulacje ?

[#37] Re: NatAmi ?

@Drako^lM, post #36

mi na pegu chyba najbardziej brakuje starych agowych demek :(

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem