[#31] Re: ZIP w Amidze 600

@Norbert, post #30

Wszystko hula, na tym co mam. Y* znalazł rozwiązanie na mountlistę (u niego zadziałało więc od razu podesłał do mnie i jest git :) ). Poniżej dla innych, którzy mogą mieć podobny problem:

FileSystem = L:CrossDOSFileSystem
Flags = 0
Surfaces = 1
BlockPerTrack = 68
BlockSize = 512
Reserved = 0
Interleave = 0
Buffers = 136
BufMemType = 1
MaxTransfer = 0x001FE000
Mask = 0xFFFFFFFE
BootPri = -127
StackSize = 1024
Priority = 10
DosType = 0x4D534400
LowCyl = 0
HighCyl = 2890
Mount = 1
Activate = 1
GlobVec = -1
Unit=5
Device=rtScsiDisk.device

Pozdrawiam wszystkich!

Azzorek
[#32] Re: ZIP w Amidze 600

@Azzorek, post #31

Może wrzuć to to Amiga faq i opowiedz co tam y wymyślił.

Benedykt Dziubałtowski
[#33] Re: ZIP w Amidze 600

@Benedykt Dziubałtowski, post #32

Odpowiedź jest w sumie nad twoim postem. Ją tylko dodam, że ściągnąłem z Aminetu fat95 wrzuciłem do L i Zaktualizowałem pierwszy wiersz w powyższej mountliście. Teraz przenoszę dane między PC i A500+, a pliki mogą mieć długie nazwy.

Dzisiaj przyszedł zip100 wewnętrzny na ata, zainstaluję go w mojej A1200 tower i będę sobie przenosić pliki między Amigami i PC aż miło. ZIP to jedyne sensowne do tego rozwiązanie.

Pozdrawiam,

Azzorek
[#34] Re: ZIP w Amidze 600

@Azzorek, post #33

ZIP to jedyne sensowne do tego rozwiązanie.

Z takiego samego zdania wychodzę. Nawet pisałem o tym w jednym artykule.

Benedykt Dziubałtowski
[#35] Re: ZIP w Amidze 600

@Azzorek, post #33

ZIP to jedyne sensowne do tego rozwiązanie.

Dodatkowo ZIP na port rownolegly umozliwi uzytkownikowi np.A500 z kick 1.3 na latwa "lacznosc" ze swiatem.
Nie jest to moze demon predkosci, ale za to jest 100MB na dane.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem