[#19]
Re: Gry na HD bez WHDLoad na A600 (1 MB)
@Des,
post #18
Ale w tak zwanym międzyczasie nie wypłakiwałem się na forach, że coś mi tam nie "chodzi" bo mam mało pamięci i wolny procesor.
Dokładnie, właśnie o tym zdaniu zapomniałem w poprzednim poście - treściwie i do rzeczy.
Jednak - w przypadku A600, to naprawdę - można odmówić sobie paru piw, paru paczek fajek w miesiącu.
Oczywiście, zwłaszcza że cena rozszerzenia pamięci do A600 (5.5 lub 8mb) oscylująca w granicach 150-200zł (w zalezności od kursu walut i kosztów pocztowych) w porównaniu do takiego Blizza 060 jest bajecznie niska.
Ale jak się już tę, załóżmy, że Sześćsetkę ma, no to naprawdę... A te gry, o które Autor wątku pyta, to nie kosztują nic? Ze free się je sobie ściąga z sieci? Na moje oko, to trzeba za nie zapłacić, prawda?
Autor wątku zapewne zdaje sobie sprawę, że większość gier, które zostały wymienione, nie zostały jeszcze (i nie wiadomo, czy będą) udostępnione do użytku bezpłatnego i w świetle prawa używanie tych gier jest nielegalne prawda Panie jaa2? Niech autor wątku wypowie się czy zdaje sobie z tego, ale proszę nie róbcie tutaj śmietnika polemizując o piractwie, że nie można dostać itp., bo każdy z nas ma swoje a zdanie, a już nie jeden wątek udowodnił, że pomimo polemik dłuższych niż mur chiński, nikt nie zmienił swoich poglądów. Niemniej jednak, rozumiem, że większości tytułów nie można dostać w prosty sposób a czasem graniczy to cudem, ale nie zaszkodzi czasem po prostu od czasu do czasu przejrzeć np listę aukcji na allegro z amigowym softem i spróbować zalegalizować swoje ulubione gry, chociażby na pamiątkę, dla czystego sumienia albo by opuścić fanklub Gumboya. To tyle.