Wątek zamknięty
[#91] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@APC74, post #88

No dobra ale ilu nowych ppaowiczow :P bedzie o tym wiedzialo ? Moim zdaniem brak reakcji na takie zachowanie sprzyja takim ludziom... ktorych zreszta powinnismy usuwac z wlasnego srodowiska dla dobrej atmosfery a nie strzepienia sie na forum i ostrzegania innych OK

[#92] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@arti4-92, post #84

Wiele osób, nie tylko w tym wątku, próbowało ci to wytłumaczyć. Wygląda na to, że bezskutecznie. Dlatego też daruję sobie tłumaczenie, bo jestem pewien, że i ono nie przyniesie skutku.
Może kiedyś dojrzejesz na tyle, żeby zrozumieć co ludzie próbowali ci przekazać.

[#93] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@arti4-92, post #87

Ręce opadają... :(

[#94] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@APC74, post #88

Widziałeś kiedyś coś podobnego do mojej a2k ;)? Widzisz, moje pomysły są wyjątkowe.

Tego jeszcze nie mówiłem, wycofałem aukcje z a2k, nie dlatego, że mnie ruszyło sumienie(a raczej jego część odpowiedzialna za "oszustwa"), tylko żal ludzi którzy proponowali mi 800zł, kupowane sprzętu nie wiem czy sprawne jest jeszcze bardziej niebezpieczne jak granie w jednorękiego bandyte.

P.S. Myślę że jakby w tej amidze siedziały prawdziwe karty, a całość by była zepsuta np przez skok napięcia na wyjściu zasilacza, kupujący miałby jakiś do tego problem i czułby się robiony w "przysłowiowego ch**a"

[#95] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@PrzemasIII, post #91

>> ktorych zreszta powinnismy usuwac z wlasnego srodowiska dla dobrej atmosfery a nie strzepienia sie na forum i ostrzegania innych

Oczywiście. Zwłaszcza, że takie wątki jak ten już od dawna zaśmiecają PPA. Przy każdym takim przypadku mamy się rozpisywać ku przestrodze innych? Mi się nie chce, a Wam?

[#96] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@APC74, post #92

No właśnie nikt mi nie powiedział co takiego robie...
Zarzucacie mi liczne przekręty, oszustwa, nazywacie mnie złodziejem kiedy mam +320pkt w tym jeden negatyw na koncie allegro...

A jak bym napisał że definitywny zgon zaliczyła ta a2k??
Amigowcy zapewne by się na to rzucili jak żydzi na grosza..

Ostatnia modyfikacja: 12.09.2009 17:51:17
[#97] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@frywolny_marian, post #95

Wtrącę się do dyskusji bo zaczyna mnie ona "rozwalać" od rana. Każdy z nas ma rozum i wyciągnął z niej odpowiednie wnioski, proponuję napisać coś konstruktywnego w innych wątkach, które po prostu zniknęły spośród 10 ostatnich postów na PPA :). Monotematycznie się robi. Nie pozwólcie na to! ;)

[#98] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@APC74, post #93

mi tez ...

[#99] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@arti4-92, post #94

arti4-92 napisał(a):

> tylko żal ludzi którzy proponowali mi 800zł,
> kupowane sprzętu nie wiem czy sprawne jest jeszcze bardziej
> niebezpieczne jak granie w jednorękiego bandyte.

Nie opowiadaj bajek. Napisałeś, że lepiej się czujesz jak kogoś w wała zrobisz. Logów nie będę wklejał, bo regulamin Freenode... Gdzie tu więc miejsce na żal?

A aukcję usunąłeś, bo była nagonka na Ciebie i Rzookol zaproponował że kupi tego trupa za 30PLN. Nikt by Ci 800PLN nie dał, bo rozesłałem maile do wszystkich licytujących w tej aukcji, żeby poczytali sobie stosowny wątek na forum i woleli by negatywa, niż 800PLN oszustowi wpłacić.

Ostatnia modyfikacja: 12.09.2009 18:04:48
[#100] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@GumBoy, post #99

nie rob z siebie glupka, dobrze wiesz są ludze proponujący oferty poza allegro...

[#101] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@arti4-92, post #100

arti4-92 napisał(a):

> nie rob z siebie glupka,

Dobrze, nie będę się upodabniał do Ciebie.

> dobrze wiesz są ludze proponujący oferty poza allegro...

Argumentu na temat rzekomego żalu kontrastującego z radością jaką daje Ci robienie ludzi w wała nie skomentujesz?

[#102] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@arti4-92, post #100

Do tego gnoju napedzales ludzi na ta amige przez forum ppa. Ech jakbym Cie mial na wyciagniecie lapki zrozumial bys swoje bledy kmiotku
[#103] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@Count Grishnak, post #102

Ten wątek miał ogromne walory edukacyjne dla nas wszystkich. Myślę, że takie ostrzeżenia jak to Hołdysa, są bardzo wartościowe. Fajnie by było, gdyby każdy jak ma poważne podejrzenia to ostrzegł innych, że dana aukcja z jakiegoś powodu jest podejrzana.

[#104] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@GumBoy, post #101

Z jednej strony czułem straszną radochę, zaś z drugiej wyobraziłem sobie te skrajne podniecenie kupca podczas otwierania paczki, rozbieraniu tego i gwałtowna zmiana emocji w kolejna skrajność zaraz po zobaczeniu co siedzi w środku...

[#105] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@arti4-92, post #100

> nie rob z siebie glupka, dobrze wiesz są ludze proponujący oferty poza allegro...

młody człowieku miej resztkę godności i honoru ( może link do słownika zapodam....) i wyjdź. Niedobrze mi się robi jak czytam twoje posty. Jak masz jakieś kompleksy to idź do poradni ( może ci przy okazji kwit na dysleksję wystawią) zbij kolegę z klasy, napluj na młodsze rodzeństwo (mam nadzieję, że rodzice poprzestali na tobie) .... zrób coś z sobą. Ani nie jesteś śmieszny ani twoje pomysły nie są wyjątkowe. Twoi koledzy od dawna takie wałki kręcą - powtórzę jeszcze raz
mam nadzieję, że ktoś cie dorwie i tak ci strzeli w ryj, aż ci kredki z plecaka wylecą.

[#106] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@Count Grishnak, post #102

Mam wrażenie że chcesz mnie uderzyć z czoła w między oczy

[#107] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@flea, post #105

1.Zażalenia dotyczące ortografii kieruj do autor gadżet dla Mozilli poprawiającego błędy orograficzne.
2. Nie mam rodzeństwa
3. Większość moich znajomych nie bawi się w handle.
4. Ostatniej uwagi nie biorę do siebie, bo nikt mnie nie uderzy.

[#108] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@silverbud, post #103

Już to widzę "to niemożliwe, on na pewno wie co jest uszkodzone, tylko o tym napisał", albo "on na pewno ma aparat fotograficzny tylko specjalnie zrobił fote telefonem -jestem pewny że oszukuje" do tego dojdą masowe zawracania dup/y sprzedawcom na allegro.
Może stworzycie jakiś nowy dział poświęcony bardziej lub mniej bardziej podejrzanym aukcjom OK

[#109] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@arti4-92, post #107

skad ta pewnosc w punkcie 4 ?

[#110] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@arti4-92, post #107

1. zażalenia to tylko do twojego ojca, że ci tyłka nie prał jak pani w szkole kazała się uczyć regułek ortografii .
2. dzięki Bogu
3. to masz znajomych? Matka chyba ci kotlety wiesza na szyi żeby chociaż pies się z tobą bawił
4. oj żebyś się kiedyś nie zdziwił - zapraszamy serdecznie na wschód na AmiParty zobaczysz jak się prostuje takich małolatów.

[#111] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@arti4-92, post #107

Ktoś Ci płaci za robienie "dymu" na naszym portalu?
Rozmawialiśmy/pisaliśmy kiedyś na GG i teraz gdy czytam Twoje posty, nie chce mi się wierzyć w to, że pisze je ta sama osoba, z którą wtedy rozmawiałem/pisałem.

Ostatnia modyfikacja: 12.09.2009 19:49:10
[#112] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@ender, post #111

To się już robi żenujące - wiadomo, że koleś to typek spod ciemnej gwiazdy - że chciał oszukać też wiadomo - to po co ta nagonka i do tego niepotrzebna.

Dajcie sobie spokój bo tak można to ciągnąc w nieskończoność...
[#113] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@(V)(I)mothe(P), post #112

to ja proponuje zeby toto zostalo usuniete stad na wieki wiekow i nie wkurzalo ludziskow - wymiesc smiecia!
[#114] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@arti4-92, post #107

arti4-92 napisał(a):

> 4. Ostatniej uwagi nie biorę do siebie, bo nikt mnie nie
> uderzy.

Jesteś pewien?

[#115] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@flea, post #110

flea napisał(a):

> 1. zażalenia to tylko do twojego ojca, że ci tyłka nie prał jak
> pani w szkole kazała się uczyć regułek ortografii .

Ojciec nie był wstanie mu moralności wpoić. Przecież zachęcał go nawet do wystawienia tej Amigi.

[#116] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@Count Grishnak, post #113

Zamknij sie, rozmowa była na poziome dopóki ty sie nie wpierdzieliłeś.

[#117] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@arti4-92, post #116

arti4-92 napisał(a):

> Zamknij sie, rozmowa była na poziome dopóki ty sie nie
> wpierdzieliłeś.

Arti4-92 i rozmowa na poziomie? Chyba jak stoi z boku i się przygląda.

[#118] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@arti4-92, post #116

Cala rzecz w tym ze Ty nie reprezentujesz soba jakiegokolwiek poziomu, jestes zerem :D. Dobra, koncze, faktycznie nie warto. Jednakowoz mam nadzieje ze ktos z mozliwosciami zareaguje i usunie psie gowienko ze slicznego trawniczka PPA;)
[#119] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@flea, post #110

1. Jeszcze jedno, z tego co widzę to postuje bezbłędnie.
2. Żebyś wiedział.
3. Nie lubię psów, są godne najwyżej gonienia i trzymania w klatkach.
4. Mam plan jeszcze kiedyś wpaść z Amigą na party.

[#120] Re: Uwaga ALLEGRO 1240

@GumBoy, post #114

A miałby ktoś powód ;) ?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem