[#30]
Re: Uwaga na allegro apollo 1240/40
@HOŁDYS,
post #29
...Powrócił zbanowany, na banicję wysłany. Na mojej twarzy grymas zagościł.
Dostałem pare lat temu dożywotniego bana na jednym z portali "graficznych" ze względu na to, że zamieściłem tam informację - "reklamę" o magazynie, który realizuję - mimo tego, że reklamą nie trąciło a jedynie zaproszeniem na stronę, bo robiliśmy to wtedy jeszcze całkowicie darmowo (a i teraz się wiele nie zmieniło) - i mimo tego, że odważyłem się na forum napisać ujrzawszy postów w stylu "zapraszam na moją stronę" co najmniej kilka. No i bana dożywotniego dostałem. Pytanie me brzmi więc (a nie zamierzam w tej kwestii oczywiście wywoływać do tablicy administratorów a jedynie pewien problem naświetlić): dlaczego pewien człek, który osobiście mi nie zaszkodził a jednak swoją merytoryką śmieci i wprowadza nieporządek - co odczuwają także inni użytkownicy - czemu ten człek nie może takiego dożywotniego bana dostać? Ja mam bana na IP nawet!! :) I to za flood, choć raz zamieściłem informację na owym forum, która zaraz zniknęła bez żadnego ostrzeżenia i zamieścić - zamieściłem ponownie domniemywając, że albo to robótka administratora albo po prostu przypadkowe o jedno zero za dużo w bajcie na forum ;).
Łaski proszę, więcej łaski dla forumowiczów dbających o kulturę osobistą na forum i TREŚĆ.
Ostatnia modyfikacja: 24.09.2009 00:40:44