[#31] Re: Kupno Amigi

@Mleko, post #30

Może ktoś z Was ma na odsprzedanie
Daj ogłoszenie w dziale "Giełda".

[#32] Re: Kupno Amigi

@arti4-92, post #15

O Euro 2012. Polska organizacja tej imprezy okaże się skandalem i hańbą, nasz prezydent obrazi się na wszystkich a inni na niego. To doprowadzi do wybuchu kolejnej wojny światowej a w rezulatacie do końca świata.
[#33] Re: Kupno Amigi

@Mleko, post #19

Zresztą ciekawe jak będzie za 10lat, bo przeglądając ACS i AM z 99 wychodziło jeszcze dużo gier i to całkiem ciekawych, reklamowało się dużo firm a dziś nie ma nic...

Sam sobie odpowiedziałeś w zasadzie - minęło 10 lat. 10 lat dla komputera to jak 30 dla telewizora albo 60 dla samochodu. Wbrew pozorom, nie powinieneś narzekać. To, że cokolwiek się jeszcze z Amigą dzieje komercyjnie i tak można uznać za swego rodzaju fenomen.

Przyszłość Amigi jest dla mnie raczej jasna i myślę o niej całkiem sympatycznie. Poszperaj w sieci i poszukaj stron poświęconym ośmiobitowcom - przewiduję coś w tym stylu. Za 10 lat Amiga to też będzie hobby z prawdziwego zdarzenia. Będzie się przy niej dłubać niezobowiązująco, z pasją i satysfakcją, ale już bez tych wszystkich złych emocji, których jeszcze obecnie ciągle jest sporo w "środowisku" (choć o całe piekło mniej, niż 10 lat temu). I bez idiotycznego czekania nie wiadomo na co.

Ostatnia modyfikacja: 21.10.2009 10:54:52
[#34] Re: Kupno Amigi

@Mleko, post #17

Tak w zasadzie to juz odpisalem na to pytanie , zanim je zadales :D
Ostatnio chwalili sie ze projekt ten jest juz na ukonczeniu.Polecam sledzic ich strone www ;)

[#35] Re: Kupno Amigi

@Daclaw, post #32

Polityke to zostaw w spokoju, nie to forum.

[#36] Re: Kupno Amigi

@Mleko, post #1

Efekt całych przemyśleń jest taki...

1)Trochę strachu
2)Odwiedziny Banku
3)Kredyt
4)Pieniądze na koncie
5)Zamówienie AmigaForever

6)I teraz zastanawianie się.... Nowa Ami z Efunzine czy laptop PC z AmigaForever/AmiKit... chyba wybiorę to 2 bo jestem osobą która częściej używa komputera poza domem... ale z drugiej strony wkurza mnie fakt nie emulowania PowerPC, a dziś większość softu jest pod PPC
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem