[#91] Re: Amiga 1200 start

@EllipticDawid25, post #90

ładnie ładnie, ja przez ostatnie tygodnie w wolnych chwilach spowodowałem niemal identyczny zestaw tyle, że na 040, chciałem też żeby to ładnie wyglądało więc specjalnie zapodałem konkretny model napędu dvd NEC-a, bo ładnie pasuje i jest po prostu biały bez żadnych napisów, dopasowałem też 4 małe fragmenty plastiku żeby zatkać te prostokątne otwory... i co jest już imho perwersją kupiłem nową naklejkę Boing Ball 3D, bo stara była pożółkła od tyłu jakoś i nie podobało mi się to :)
Jak już to ogarnę do końca to też nie omieszkam się pochwalić

[#92] Re: Amiga 1200 start

@Kilos, post #91

kilos to starą naklejke odkupie od ciebie

Ostatnia modyfikacja: 03.09.2011 11:47:02
[#93] Re: Amiga 1200 start

@Blendor, post #92

może wolisz nówkę sztukę bielutką, bo mam dwie w zapasie ;)

[#94] Re: Amiga 1200 start

@Kilos, post #93

wolę

[#95] Re: Amiga 1200 start

@Blendor, post #94

za dychę + list mogę Ci odstąpić, to będzie zwrot kosztu plus zimny Lech ;)
długo molestowałem człowieka w DE, który takie rzeczy robi aż w końcu zrobił małą serię 12szt. i wszystko poszło... nie widzę żeby miał teraz.
Tam jakiś syf z obiektywu jest na jednej ale tak to wygląda, po prawo oryginalna dla porównania

[#96] Re: Amiga 1200 start

@Kilos, post #95

poszlo na priv KILOS

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem