[#31] Re: Wiadomość: Arcymag będzie dla OS4.0

@MDW, post #28

Spróbuj powiedzieć to moim Ami bez PPC i k. graficznych. Wykorzystuje je na swój własny sposób i świetnie spełniają swoje zadanie. OK I nie potrzeba mi pchać do niej kolejnych kart bo nie po to została stworzona (tylko muszę pomyśleć nad dołożeniem ramu )
A wracając do gry. Dobra wiadomość że powstanie wersja pod OS3 i AGA.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.Autorom życzę owocnej pracy! OK

[#32] Re: Dobre wieści: Arcymag będzie dla OS3.x :)

@Minniat, post #25

Słuszna decyzja. Gra mi się bardzo podoba już na tym etapie, myślę, że ma duże szanse powodzenia. Wszystko zależy tylko od pomysłów i mam nadzieję - kilku innowacji, które zobaczymy po zagraniu w pełną wersję tej gry. Jeżeli chcielibyście zrobić boxa do gry i ładnie ją wydać z xiążeczką, to może by się to nawet udało. Po prostu chętnie bym nad tym mógł sam pomyśleć kiedyś, ale to już po skończeniu gry :). A dla graczy, którzy zarejestrowali / kupili grę - nowe poziomy do ściągnięcia z serwera (!!), itd. itd. tak sobie dywaguję. Piszcie grę, dołóżcie muzykę w tle, "mie" się podoba!
OK

[#33] Re: Wiadomość: Arcymag będzie dla OS4.0

@Logan, post #29

jesli masz gdzies mediatora za 400 pln to daj znac, ja chetnie kupie :)

[#34] Re: Wiadomość: Arcymag będzie dla OS4.0

@virago, post #33

Z tego co pamietam ostatnio byl jakis uzywany w efunzine za ok 450 zl... moze dalo by sie cos utargowac.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem