Forum » AROS
Wątek zamknięty
[#31] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@qwerty40001, post #30

Moja krytyka tego systemu jakbyś nie zauważył zawsze jest konstruktywna.
Ale co ty możesz krytykować skoro nawet nie potrafisz uruchomić systemu?Czego ta krytyka ma dotyczyć?Póki co to plujesz jadaem we wszystkie strony i masz niewiadomo o co pretensje do całego świata.Ale jak według ciebie to jest krytyka...

[#32] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@piteq, post #31

Ale co ty możesz krytykować skoro nawet nie potrafisz uruchomić systemu?

Próbowałeś pokazać jaki jesteś sprytny?
Nie wyszło ci.
Gdyby nie twój bydlęcy fanatyzm, zauważyłbyś że wiele razy pisałem o problemach z AROSem uruchomionym w trybie VESA i jak i z działającym pod windows.

Czego ta krytyka ma dotyczyć

Krytyka jakbyś znowu przeoczył, dotyczyła nie działania GUI i datatypów.
Czyli rzeczy które powinny działać na AROSie bez zarzutu.
[#33] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@qwerty40001, post #32

A ja myślę, że bierzesz to wszystko za bardzo do siebie, po przedstawieniu swoich odpowiedzi powinieneś przestać odpowiadać na riposty, bo nic więcej nie trzeba dopisywać, a jak autor wątku się przejedzie na wyśrubowanych opiniach, to będzie to jego sprawa a nie twoja, czy kogokolwiek innego z tego forum. A jak tak dalej pójdzie to skończysz na tabletkach z nerwów.

[#34] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@qwerty40001, post #32

Gdyby nie twój bydlęcy fanatyzm
Nic dodać, nic ująć.Tym potwierdziłeś to co pisałem wcześniej.Jedyne co potrafisz robić to pluć jadem i obrażać wszystkich co mają inne zdanie niż ty.Nie zniże się do twojego poziomu i nie odpowiem na tą zaczepke, ale przytocze twjoe słowa:

Człowiek daje temu "systemowi" szansę, i kończy się zawsze tak samo.

Tym razem niestety wyszło jak zwykle.

CPU: AMD S-AM2 Athlon 64 X2 4200

Płyta: GIGABYTE GA-M61SME-S2

karta: Nvidia 9600 GT firmy GIGABYTE GV-NX96T512HP rev 3.0.

Linux działa bez problemów, XP działa bez problemów, Win 7 działa
bez problemów,
A AROS się wiesza po starcie z CD i wyświetleniu 1 okienka.

Ludzie rozwijający ten "system" powinni dać sobie spokój, przestać myśleć o systemie operacyjnym, i przerobić to dziadostowo na port MUI pod linuxa.

To wreszcie jak?Uruchoiłeś system, czy nie?Z tej wypowiedzi jasno wynika że nie, a tutaj piszesz że tak.Plączesz się w swoich kłamstwach (o przepraszam-krytyce).

[#35] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@rafgc, post #33

A ja myślę, że bierzesz to wszystko za bardzo do siebie, po przedstawieniu swoich odpowiedzi powinieneś przestać odpowiadać na riposty

Dzięki kolego, ale dalej będę prostował wypowiedzi fanów tego "systemu".
[#36] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@piteq, post #34

Drogi piteq, po raz kolejny udowodniłeś że jesteś tępym fanatykiem mającym problem z czytaniem.
Na stronie ppa jest sekcja "szukaj", wyszukaj sobie co uruchomiłem, i co nie działało.
[#37] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@qwerty40001, post #36

Hmm.Brak argumentów rekompensujemy sobie wyzwiskami!?Jakież to typowe dla ludzi z IQ oscylującym w granicach zera.Gdybyś miał choć trochę więcej inteligencji od kury to byś dał linka do tych wypowiedz, ale zapewne tego nie zrobisz by się nie pogrążyć do końca w swoim krętactwie.Z wypowiedzi którą przytoczyłem jasno piszesz że AROS za każdym razem wiesza ci się zaraz po włożeniu płyty, co jest równoznaczne z tym że nie możesz go uruchomić.Teraz nagle twierdzisz że jest inaczej, czyli łżesz jak pies.
Ty nie szukasz pomocy (ani nie chcesz pomóc inny), lecz potwierdzenia twoich urojeń jaki ten system jest beee.

[#38] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@qwerty40001, post #36

Proszę moderatora o zdecydowaną reakcję. Ten osobnik nie dość, że ucieka się do obrażania ludzi to jeszcze w 90% jego posty są mieszanką jadu i nienawiści do systemu AROS i wszystkiego co się z nim wiąże. Nie wnosi to nic do dyskusji.

[#39] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@qwerty40001, post #36

zbanowac

[#40] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@MasterOfMuppets, post #1

Od kiedy siedze w informatyce od zawsze interesowały mnie alternatywne systemy operacyjne...Zaczeło się od Windowsa

No rzeczywiście Windows to alternatywa.

[#41] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@piteq, post #37

Brak argumentów rekompensujemy sobie wyzwiskami!

Ty nie masz argumentów.
W tym wątku nie podawałem że mam GA-M61SME-S2.
Jeśli wyszukiwanie na ppa podało ci że mam GA-M61SME-S2, to podało ci również co uruchamiałem i co nie działało.
To wyraźnie dowodzi że oprócz tego że jesteś tępym fanatykiem to również jesteś złośliwy.
[#42] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@qwerty40001, post #36

Ban do 12 września.

[#43] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@grxmrx, post #42

Ban do 12 września.

Nie chciałbym się mieszać do dyskusji o systemie AROS, którego nie używałem ani na oczy nie widziałem. Natomiast jako moderatora z kilkuletnim stażem na innym portalu dziwi mnie że słowa - "jesteś tępym fanatykiem mającym problem z czytaniem." - zasługują na bana, natomiast - "...typowe dla ludzi z IQ oscylującym w granicach zera.Gdybyś miał choć trochę więcej inteligencji od kury..." - już nie.

[#44] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@pampers, post #38

Hmm... Piteq też mógłby się trochę powstrzymywać. Wycieczki osobiste zarówno z jednej jak i drugiej strony są niedopuszczalne (w tym dziale forum).

Heh... piąteczka, Mufa. Wyprzedziłeś mnie o pół minuty :)

Ostatnia modyfikacja: 05.09.2010 15:47:44
[#45] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@recedent, post #44

W sumie masz racje.Bydlęcy fanatyzm jeszcze zniosłem, ale tępy fanatyk wyprowadził mnie z równowago.Przyznaje się do tego.Pierwszą moją reakcją było odopisanie gościow na PW, ale nie ma maila w profilu, więc napisałem tutaj.
BTW.Jeżeli ktoś się czuje zniesmaczony moimi wypowiedziami to przepraszam.

[#46] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@piteq, post #45

Ja tam rozumiem, mnie też by pewnie poniosło.

[#47] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@Mufa, post #43

Nie Ty tutaj decydujesz, a moderatorzy nie muszą się tłumaczyć ze swoich decyzji. Uwagi proszę wysyłać mejlem zamiast zaśmiecać wątek, chyba że wolisz dostać bana (to samo dotyczy innych).

[#48] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@grxmrx, post #47

Wiem że nie decyduję i bynajmniej nie żądałem jakiś tłumaczeń z Twojej strony, tudzież zmiany decyzji. Jak byś nie doczytał, wyraziłem jedynie swoje zdziwienie. A bana jeśli sprawi Ci to satysfakcję możesz dawać. Potrafię żyć bez komentowania na PPA, a mój powrót tutaj po 2 letniej przerwie traktuję tylko jako epizod który prędzej czy później się znudzi i będzie musiał się skończyć.

Ostatnia modyfikacja: 06.09.2010 15:17:12
[#49] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@Mufa, post #48

o ile pamiętam to próbowałeś trollować w tym roku lecz zostałeś szybko uziemiony więc to nie była 2 letnia przerwa :)

[#50] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@rzookol, post #49

Mówisz o twojej żałosnej prowokacji z kontem _Mufa? Zdaje się że było to dobre 1.5 roku temu. Innego udzielającego się tu "Mufy" już potem nie widziałem, choć mogłem przeoczyć bo nie czytam PPA tak regularnie jak kilka lat temu. W sumie nie zdziwiłbym się gdybyś próbował powtórzyć swą prostacką zagrywkę, więc być może jakiś "Mufa" tu trollował, ale na pewno nie byłem to ja.

[#51] Re: Może mi ktoś wyjaśnić pare spraw z AROS'em ??

@Mufa, post #50

Porozmawiajcie sobie drogą mejlową. Wątek zamykam bo widzę, że już do nikąd prowadzi.

Forum » AROS
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem