Forum » AROS
[#31] Re: AROS x86_64 na każdym nowym sprzęcie?

@retrofaza, post #1

Mam kilka uwag.
Ekran otworzył się w proporcjach 4:3 i gdy próbowałem to zmienić po stronie AROSa to się tylko brzydko rozciagał. Pewnie trzeba to sobie ustawić po stronie linuksa?
Uruchamianie programów (od dwukliku do pojawienia się okna) trwa baaardzo długo. najpierw myślałem, że za słabo klikam i waliłem w ikonę ile wlezie, po kilku/nastu sekundach zaczęły się otwierać okna jedno po drugim. To wszystko na AMD Ryzen Pro 7 3GHz. Trochę dziwne. Czy wirtualna maszyna tak spowalnia? Po uruchomieniu programu działanie jest ok, tylko ten czas uruchamiania strasznie długi.
W katalogu C brak programu EmuV0. Jest EmuV0-linux i gdy go użyłem by uruchomić program 32bitowy to cały system się zawiesił.
Forum » AROS
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem