[#32]
Re: Karta turbo do GBA1000
@wali7,
post #26
Zniknęło w czeluściach wątku, więc daję jeszcze raz - dzisiaj zamawiam części w UTSource poprzez ebay: ja, lukzer, krisba, voyager i strim dzielimy sie solidarnie kosztami wysyłki, zamówię 74ALVT16543, 68030 dla strima i może jeszcze cos znajdę w ofercie UTSource. Zapłacę od razu ze swojej kasy, przeliczę ile na każdego wypada i wyślę każdemu informację ile jest mi winien, oraz nr konta. Prosiłbym o szybką wpłatę. Nie wiem kiedy dostaniemy części (z tego co pamietam UTSource, jak na Chińczyków, nie ma specjalnie długiej dostawy).
W międzyczasie (postaram się w tym tygodniu) zrobię zamówienia na drobnicę (głównie kondensatory ceramiczne, bo rezystory i tantale już mam) w Sławmirze i cewki w Mariteksie, i podobnie jak przy UTSource wyśle informacje o wpłatach. Tu części powinny dotrzeć szybko.
Będą więc minimum trzy paczki u mnie, nie ma sensu rozsyłać tego osobno, jak dojdzie wszystko, to złożę każdemu paczkę i wyślę. OK?
Spodziewajcie się zatem dziś późnym wieczorem/jutro pierwszego maila z prośba o wpłatę :) Wyjdzie w okolicach 40 zł za 74ALVT16543 x 4.
Aha, jeśli ktoś chce jakąś konkretną rzecz z wymienionych firm, to proszę o wysłanie mi linka z daną ofertą. Dorzucę do zamówienia.
Zamawiam głównie rzeczy do karty turbo, bo Thylacine juz prawie zrobiłem (w każdym razie brakujace części mam zamówione), a o k. graficznej zaczynam mysleć (może cos tam zamówię....).