[#41]
Re: Procesor MC68EC020FG25 malowanka?
@lekarz_med,
post #38
Widzę że lekarzyk dalej hejtuje.
Ostatni raz ci wyjaśnię , że otrzymując produkt inny niż ten co na zdjęciu aukcji masz prawo złożyć reklamację i oczekiwać wyjaśnień. Kupujesz to co jest na zdjęciu.
Nie napisałem do sprzedawcy "oddawaj kasę" , tylko napisałem czemu te napisy różnią się ze zdjęcia i że to w mojej ocenie jest malowanka. Żądałem wyjaśnień od sprzedawcy a nie pieniędzy. Po tygodniu ciszy zaoferował zwrot pieniędzy za sam procesor bez kosztów przesyłki. Chińczycy słyną z tego że przemalowują napisy części elektronicznych by te tańsze sprzedać za większe pieniądze. Procesor który kupiłem jest za 5$ i za 20$ sztuka , czemu taka różnica to nie wiem. Procesor jest nowy a chińczyk dla zabawy nie ściera opisu oryginalnego producenta i zastępuje swoim dla zabawy. Więc moje podejrzenia są słuszne, nie napisał żadnych wyjaśnień, natomiast zaproponował zwrot więc o czymś to świadczy.
To że procesor działa to jest sprawa drugorzędna. Również FG16 będzie działać. Długich testów na zakupionym procesorze nie robiłem, a skąd wiesz co się w najbliższym czasie może się z nim stać? Jeśli to FG16 podkręcony do 33Mhz to długo myślę że nie wytrzyma. Twoje czepianie się mnie , bo "działa" jest bez sensu, za pewnie masz brak wiedzy w takich sprawach i pokazujesz jakim to wielkim uczciwym człowiekiem jesteś.
PS. Jak reagujesz na nowo zakupiony towar w internecie, który otrzymujesz np. zadrapany (o czym nic nie pisał sprzedawca) ale działający?