[#31] Re: Pytanie o kickstart

@kataklysm, post #30

Cały wsad musi mieć 2Mb, ja mam włożoną kość 27c160 z odgiętymi nóżkami 1 i 42 wgrany rom 4in1 i zmieniam romy przy wyłączonej amidze inaczej nie wolno zmieniać.
[#32] Re: Pytanie o kickstart

@Amigo-A1200-040, post #31

A masz jakiś schemat jak zrobić przełącznik?
[#33] Re: Pytanie o kickstart

@kataklysm, post #22

Musisz albo odgiąć nóżki i połączyć do masy, albo jeśli podstawka jest 42 pinowa (choć nie wiadomo, czy wszystkie linie adresowe tam są), to trzeba zapełnić całą kość kopiami tego samego kickstartu.
[#34] Re: Pytanie o kickstart

@sanjyuubi, post #33

Amiga włączyła się na tym kickstarcie który podałem udało mi się go poprawnie zaprogramować
Czyli jednak działa z A500

Ostatnia aktualizacja: 02.04.2016 19:07:13 przez kataklysm
[#35] Re: Pytanie o kickstart

@kataklysm, post #34

Przełączniki są dwa 3 pinowe środek każdego z nich podłączasz do pinu 1 i 42 układu a następnie każdy powiedzmy z lewej do plusa pin pamięci 22, a te z prawej do minusa piny 12 lub 31 pamięci i przy wyłączonej amidze zmieniasz pozycje a zarazem kickstart.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem