[#31] Re: Bootselector - trochę inaczej

@PrzemasIII, post #30

Dorian3d: przesyłka wysłana, nr na PM

Ostatnia aktualizacja: 18.09.2017 18:14:00 przez Mq
[#32] Re: Bootselector - trochę inaczej

@Mq, post #31

Niestety zdarzyła się nieprzyjemna sytuacja, do jednego z kolegów dotarła przesyła z bootselectorem z pogiętymi i połamanymi nogami. Nogi były w piance, więc trzeba było solidnie się pastwić nad listem, żeby tak się stało - ktoś musiał na to nadepnąć, albo postawić coś mega ciężkiego z dużym impetem. Nieistotne. Istotne natomiast jest, że w związku z powyższym muszę pakować przesyłki grubiej, więc wchodzą w większy gabaryt, dlatego nie mogę już wysyłać przesyłek za 6zł. Cena bootselectora pozostaje taka jak była jeśli ktoś jeszcze jest chętny - czyli 49zł, ale przesyłka do tego to od teraz koszt 10zł poleconym priorytetem.
[#33] Re: Bootselector - trochę inaczej

@Mq, post #1

Dzisiaj podłączyłem bootselector, działa zajebiście :]
[#34] Re: Bootselector - trochę inaczej

@QUAD, post #33

Cieszę się, że jesteś zadowolony i że wszystko dobrze działa.

Jak by ktoś chciał, to jeszcze mam bootselectory. Cena taka jak była 49zł +przesyłka do uzgodnienia, bo różne mogą być jej formy
[#35] Re: Bootselector - trochę inaczej

@Mq, post #34

Witam!

Aktualna jeszcze propozycja?
[#36] Re: Bootselector - trochę inaczej

@waldika, post #35

Tak, jak najbardziej. Wysłałem PM
[#37] Re: Bootselector - trochę inaczej

@Mq, post #36

Witam, Aktualne ? Można zamówić ?
[#38] Re: Bootselector - trochę inaczej

@kmor, post #37

Tak, wysyłam PM.
[#39] Re: Bootselector - trochę inaczej

@Mq, post #1

Witam!

Czy masz może jeszcze boot selector do ami? Jeśli tak to proszę o info jak mogę zamówić.

Pozdrawiam Darek
[#40] Re: Bootselector - trochę inaczej

@Bluefish, post #39

Tak, wysłałem PW.
[#41] Re: Bootselector - trochę inaczej

@Mq, post #40

Tez poprosze pw do zakupu bootselectora.
Pozdrawiam

Ostatnia aktualizacja: 07.03.2021 09:20:02 przez rafalnir
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem