[#11]
Re: magi - poszukiwany, poszukiwana
@Hypnotic,
post #10
Ostatnio ostro jade przez amigowskie magi z lat scenowego prosperity. Z ogolnodostepnych w Sieci mam wiekszosc u siebie, nie moge sie jednak nigdzie doszukac kilku wydan wspominanego juz tutaj maga Brain Degenerator wydawanego przez GBS (potem Convex). Chodzi mianowicie o nr1 i nr5. Stad moj request. Jesli ktokolwiek dysponuje w/w to bardzo prosze o kontakt. Na forum lub na email (w profilu). FatMagnus'a przekopalem we wszystkich kierunkach.
Interesuje mnie takze jakas spora i w miare mozliwosci kompletna usystematyzowana kolekcja polskich magazynow dyskowych, jesli ktos zechcialby udostepnic. Poukladane kolekcje modow, packow, dem, grafik i innych scenowych produkcji made in Poland tez bardzo mnie interesuja (na DVD, lub CDR).
Zgromadzilem u siebie wiekszosc resource'ow, czyli plyt CD, downloadow i innych materialow i planuje sie za stworzenie takiego magazynu (na dodatek defaultowo dzialajacego spod AmigaOS, a jak!) zabrac w najblizszym wolnym czasie, ale rzecz naturalna nie chcialbym niepotrzebnie powielac czyjejs ciezkiej pracy (o ile taki kolekcjoner zechce sie podzielic

ofx).
Moze przeczyta to jakis dawny spec od stuffu, swapper i okaze dobra wole... na co licze
Ostatnia aktualizacja: 20.03.2012 00:24:11 przez mccnex