[#61] Re: magi - poszukiwany, poszukiwana

@MDW, post #60

To taki powrót do przeszłości. Mieć coś oryginalnego, namacalnego. U nie każdego lądowały w śmietniku. Mnie nie pokusiło aby wyrzucić. Na starość (jak dożyję) odświeżę sobie amigowe czasopisma i cedeki i powspominam hihi.
[#62] Re: magi - poszukiwany, poszukiwana

@MarX, post #1

Podepnę się pod temat.
Mniejsza o powody, ale szukam maga, w którym pojawił się artykuł pt. "Teksty Liftera".
W tekście autor przedstawiał różne dialogi, w które można "wkręcić" znajomych, na przykład:

- jakoś TAM nie byłeś taki mądry!
- gdzie?
- w d...e!

Być może pamięć płata mi figle, być może nie było takiego artykułu, a być może wcale nie przeczytałem tego w magu, tylko gdzieś w Internecie dawno temu.
W każdym razie autor o ksywie "Lifter" faktycznie pojawiał się w amigowych magach. Przejrzałem wszystkie Fat Agnusy, jakie znalazłem (i jakie się uruchomiły), gdzie był chyba najbardziej aktywny, ale nic podobnego nie znalazłem...
Pomocy! :)
[#63] Re: magi - poszukiwany, poszukiwana

@MarX, post #1

Parę rzeczy do wrzucenia na FAT MAGNUSA ;)
https://we.tl/t-e6Oo3HsC9n

Dyski dostępne obecnie są w różnym stopniu uszkodzone więc wrzucam "oryginały" dzięki uprzejmości SCS (Scalaris)

Ostatnia aktualizacja: 25.01.2024 22:26:38 przez rygar997
[#64] Re: magi - poszukiwany, poszukiwana

@rygar997, post #63

[#65] Re: magi - poszukiwany, poszukiwana

@rygar997, post #64

Hej, dzięki za te wykopaliska. Przyznam szczerze, że moja aktywność na polu archiwizacji magazynów w ramach Fat Magnus mocno przygasła na rzecz Amiga Friendship, któremu poświęcam większość swojego "amigowego" czasu. Dlatego jeśli ktoś z Was miałby ochotę powrzucać te brakujące magazyny na stronę to byłoby super. Ogólnie temat jest bardzo prosty, jakieś 150 lat temu napisałem CMSa do tego ;). Więc wystarczy tylko przygotować odpowiednie zrzuty ekranu, krótki opis + oczywiście ADF lub ZIP z magazynem. Wszystko się automatycznie załadowuje do bazy. Tak więc jeśli ktoś znalazłby trochę czasu i chciałby pomóc to proszę o kontakt na prv.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem