[#31] Re: Problem z GG

@Jacek Rzeuski, post #29

ICQ obsluguje protokół GG? ;)
[#32] Re: Problem z GG

@MiniQ, post #31

Nie, ale to komunikator działający lepiej od GG. Ja tylko jego używam i jestem zadowolony.

[#33] Re: Problem z GG

@DjThunder, post #2

po zainstalowaniu gg 6,0 na Xp professiomal wyskakuje błąd : wystąpił problem z aplikacją gg.exe i zostanie ona zamknięta.
Proszę o radę co mam zrobić.
[#34] Re: Problem z GG

@Łukasz, post #33

Jest jedna możliwa rada jak na amigowe forum :)
Kupić Amigę lub Pegasosa i zainstalować AmiGG lub Gadami.

[#35] Re: Problem z GG

@OLEŃKA, post #26

hej
mam prośbę, może ktoś się z czymś takim spotkał
nie mam ciągle połączenia z serwerem rejestracyjnym, gdy proszę o przypomnienie hasła w mailu, bo niestety mimo poprawnego zalogowania się, nie jestem w stanie korzystać z gg-włącza się, ale nie działa (cały czas jestem jako niedostępna)
pozdrawiam
[#36] Re: Problem z GG

@OLEŃKA, post #26

hej
mam prośbę, może ktoś się z czymś takim spotkał
nie mam ciągle połączenia z serwerem rejestracyjnym, gdy proszę o przypomnienie hasła w mailu, bo niestety mimo poprawnego zalogowania się, nie jestem w stanie korzystać z gg-włącza się, ale nie działa (cały czas jestem jako niedostępna)
pozdrawiam

[#37] Re: Problem z GG

@Anka, post #36

Nie napisałaś jakiego programu używasz na Amidze. Gadami czy AmiGG?

[#38] Re: Problem z GG

@grxmrx, post #37

Zlosliwiec. ;););) Czuje moim zakatarzonym nosem, ze kolezance chodzi o zupelnie inna platforme. To zapewne kolejna zagubiona win-duszyczka, ktora trafila tutaj jakims cudem. ;)
[#39] Re: Problem z GG

@grxmrx, post #37

Wydaje mi sie niewazne czy AmiGG czy Gadami. Przypomnienie hasla za pomoca majla nie dziala na obu tych programach. Wlasnie, a jak jest na pecetowej wersji tego komunikatora?
[#40] Re: Problem z GG

@Andrzej Drozd, post #39

Tak samo.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem