@TJindy,
post #51
.. i jeszcze coś. Mam niestety do czynienia z tym programem (systemem?

) do czynienia na codzień. Używam samego systemu - resztę ( czyli wszelkiego typu programy towarzyszące instalce ) wywaliłem zdając sie na free soft. Większość usług wywaliłem (zostawiłem tylko niezbędne) + XPantiSpy und wiele innych makabrycznych czynności.
Chodzi jakotako. Generalnie rzecz biorąc - XP nie powala na kolana. Zbyt wiele rozświechtanej i wszędobylskiej grafiki, poronione do bólu czynności związane z usługami sieciowymi (LAN) - konta Użytkowników które nie działają jak powinny, i wiele innych bzdetnych rzeczy.
Ktoś kto pisze że XP jest spox, chyba nigdy nie musiał z nim się użerać w sieciach. On jest fajny ale tylko na początku. Do poważniejszych tudzież dla Amigowców normalniejszych zabaw należy się zaopatrzyć w Wina2000
Jest niezły ale... ale jak stoi sobie spokojnie. Nie należy mu z dużo mieszać bo potrafi się cudnie wywalać. Co do win98 - porażka. Może toto było kiedyś fajne i szybkie ale teraz niestety jest totalnie zacofane. To już nie są czasy P.Marka Peryta (mogę kopiować pliki, mogę formatować dyskietki .. itd. )
Na dzień dzisiejszy nie ma wśród winów systemu takiego jaki by mi się podobał. Co z tego że może wiele jak naprawdę niezbyt mu to wychodzi. To już wolę osobne programy działające w tasku (vide Ami, Linux).
HOWGH!