[#31] Re: 4funTV

@novaxon, post #29

novaxon napisał(a):

> 4fun.tv to g...o i od tej telewizji mi sie srać chce
>
>
> Najbardziej komercyjna telewizja w polsce!

Chyba żartujesz? Akurat 4FunTV jako jedyna telewizja w polsce, promuje nieco ambitniejsze gatunki muzyczne (np. trip-hop). Nigdy na żadnej polskiej stacji nie widzialem teledysków Massive Attack, DJ Shadow, Archive już o Portishead nie wspomne. Pod tym względem 4FunTV jest zajebiste!

[#32] Re: 4funTV

@MarX, post #31

tyle, że 4fun.tv jest jedną z najbardziej komercyjnych telewizji w polsce...

a wieśniak ma przewalone...

[#33] Re: 4funTV

@OSH, post #1

ale jak chcesz zrobić taką akcję to musisz ustalić wstępny termin np. za tydzień a nie na dziś bo przecie nie każdy jest co dzień w necie :D

[#34] Re: 4funTV

@novaxon, post #33

To robimy akcję za tydzień w sobote o 19. OK?
Tylko napiszcie kto jest za żebym nie wyszedł na wariata Wieśniaka trzeba zdusić i pokazać kto jest siłą przewodnią narodu.
Pozdrawiam
[#35] Re: 4funTV

@OSH, post #1

Po pierwsze, nie wiadomo, czy wieśniak akurat wtedy będzie, a po drugie, zapominacie, że w sobotę jest Amiga Meeting i wiekszość będzie w Łodzi. to ja już bym proponował piątek 14 maja. Najlepiej podczas "Game Arena" ;)
[#36] Re: 4funTV

@OSH, post #35

OK. Niech będzie piątek o 19.00?
[#37] Re: 4funTV

@OSH, post #1

jak checie sobie polurezowac to mysle ze obraliscie zla metode. lepiej wynajmijcie (zwerbujcie) jakiegos nawiedzonego kolesia i wymuscie na nim samospalenie z okrzykiem "ameeeeeega" na ustach. gdzie? moze na rynku w krakowie... mialbym nawet blisko - to bym sie przejechal i udzielal wyjasnien gapiom (za darmo - w imie lurezowania =).
[#38] Re: 4funTV

@kempy, post #37

Jeśli chcesz nam dawać rady, to źle trafiłeś. Nikt Cię nie zmusza do brania udziału w tego typu akcjach. My chcemy po prostu przerwać uporczywe milczenie nt. tego, że Amiga (nie Ameega, bo to nie angielskie słowo, tylko hiszpańskie) istnieje, i z każdą chwilą dźwiga się coraz bardziej z dołu, w który wtrącili ją szefowie Commodore, ESCOM-u, Gatewaya2000 i reszty firm, które przejęły prawa do marki "Amiga". Powtarzam: akcja jest całkowicie dobrowolna, a już pierwsze efekty były ciekawe.

[#39] Re: 4funTV

@OSH, post #38

niestety nie mam 4funTV. Jaki był efekt naszego "rulezowania" ? Dużo Amigowców się odezwało?
[#40] Re: 4funTV

@OSH, post #1

j***ć wszystkich kibiców kszo i radomiaka
[#41] Re: 4funTV

@korona, post #40

Proponuje wznowienie akcji!!!

Będziemy upierdliwi i wejdziemy koło 19 bo wtedy najwięcej 4funowców się zbiera i wszyscy naraz wyrzucimy z siebie radosny okrzyk: "AMIGA FOREVER!!!"

Proponowana przezemnie data 23.08.2004, godzina 19:00

Napiszcie kto będzie wysyłał bo nie chce wyjść na wariata :D
[#42] Re: 4funTV

@ukashek, post #41

Ja bym wysłał nawet 5 sms-ów gdyby mi ktoś relację nagrał i wysłał/umieścił na serwerze, bo tej stacji nie mam. :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem