[#31] Re: Ruskie potrafią:)

@Andrzej Drozd, post #30

Andrzej Drozd napisał(a):

> Teraz male bluzgi na USA. Czy byli czy nie, jednak film i
> zdjecia sa "raczej" sfabrykowoane.

a napisał to autor tekstu "PS. I dodam ze moje poglady sa bardzo lewicowe, ale "oscyluja" w centrum ;)" który opanował własny język na poziomie ośmiolatka. nie nie ma sprawy, przekonaleś mnie.
[#32] Re: Ruskie potrafią:)

@Valwit, post #31

Hehe, wiesz... "grunt to bunt". Tak troche na przekor politykom ktorzy mowia zawsze nieprawde. Pozatym ten caly kosmos jest jak sfera wiary. Gdy bede to uwierze. Dlczego? Kosmos zbiera podatki, zamiast polepszac systuacje w krajach 3 swiata, a wiara nie wymaga podatkow...no chyba ze jakas sekta pierze mozgi ;)
[#33] Re: Ruskie potrafią:)

@Valwit, post #31

który opanował własny język na poziomie ośmiolatka

Przesadzasz, ledwo opanowalem ortografie. Niestety wcaz mam problem z przyslowkami przymiotnikami. Uznaj to jako 4 latka. Naszczescie mam dobra klawiere i uzywam DUZYCH znakow ;)

[#34] Re: Ruskie potrafią:)

@Andrzej Drozd, post #29

Naiwnyś. Dobrze to oni chcieli ostatnio bodajże za kadencji Wilsona. Znaczy, zasadniczo to oni chcą dobrze, ale dla siebie. A i to tylko dla niektórych spośród siebie.
---
Pomijając politykę: Buran mnie zwyczajnie kręci. Kręci mnie też Mig-31M i parę innych drobiazgów. Np. Elektronika BK-0010/11. CUONCP. :)

[#35] Re: Ruskie potrafią:)

@grxmrx, post #8

Niestety mi się nie udało tego zobaczyć na Amidze. Pozostaje do tego pecet :(
[#36] Re: Ruskie potrafią:)

@Andrzej Drozd, post #24

Nie jest tak źle. To już nie te czasy, kiedy nie szanowało się środowiska. Teraz zwałowisko zewnętrzne jest zalesione w 80% i od kilku lat zwałujemy także wewnętrzne. Tak więc środowisko tu nie cierpi. Nawet trzeba nieraz uważać aby nie potrącić dzika, sarnę, czy przejechać lisa czy zająca.
[#37] Re: Ruskie potrafią:)

@szulu, post #1

http://www.total-emu.org/forum/showthread.php?p=24176

...i nie przejmujcie sie, chorym poczuciem humoru - na T-E to norma

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem