[#31] Re: Żony i mêżowie

@kmilota, post #30

A ile masz wiosen? Czym się żywisz? :P

[#32] Re: Żony i mêżowie

@Kokos, post #31

Mam około 300 lat zeby zachować zdrowie i młody wyglad wypiajm krew ale koniecznie musi byc od płci brzydkiej aaaaa no i jestem zdeklarowana feministka zadowlony :P
[#33] Re: Żony i mêżowie

@Kokos, post #31

Wiosen mam 31. A żywię się tym co mi żona ugoruje, ale uwielbiam też niezdrowe i śmierdzące (cebula i czosnek) żarcie :)
[#34] Re: Żony i mêżowie

@Kokos, post #31

Przepraszam jestem tu pierwszy raz........myślałam ze to mnie
[#35] Re: Żony i mêżowie

@żona Faziora, post #34

W porządku. :)

[#36] FEMINISTKA!! ;P

@żona Faziora, post #32

żona Faziora napisał(a):

> aaaaa no i
> jestem zdeklarowana feministka zadowlony :P

Aaa ja mam coś z tej okazji :P ftp://sunsite.icm.edu.pl/mirrors/ftp.kabaret.art.pl/audio/sluchajcie/kabaret_sluchajcie_-_debata.mp3

Ostatnia modyfikacja: 23.08.05 13:38
[#37] Re: FEMINISTKA!! ;P

@Kokos, post #36

Oj tam oj tam taka z niej feministka jak ze mnie sprinter. Apropos napisał(a), to naprawde jest Ona:) A ja jestem jak najbardziej hetero i nie mam rozdwojenia jazni ;)
[#38] Re: Żony i mêżowie

@kmilota, post #33

śmierdzące (cebula i czosnek) żarcie

Hot Dogi? Cebula i czosnek sa zdrowe. Wazne aby mieso bylo z kurczaka, a nie z gumy "wolowinowej" z mikrofali :)
[#39] Zdrowe Jedzonko

@Andrzej Drozd, post #38

Co wy tam wiecie... Jest takie hasło w końcu - "Jedz Kebab - bedziesz Wielki". ;) Wystarczy popatrzeć na muzyków z System of a Down. :D

[#40] Re: FEMINISTKA!! ;P

@Fazior, post #37

nie mam rozdwojenia jazni

Tego nigdy nie mozna byc pewnym ;)

PS. To nie do Ciebie, tylko ogolne steierdzenie.
[#41] Re: Zdrowe Jedzonko

@Kokos, post #39

SOAD Rulez! :)
[#42] Re: FEMINISTKA!! ;P

@Kokos, post #36

nie mam problemu z określeniem swojej płci co co tego bądź pewien........a ze i nie musze soebie pisząc Twoimi słowy "doprawiać cycków"bo jestem człowiekiem rodzaju żenskiego to do Twojego"napisał(a)"Przykro mi ze jestes taki nieufny - może jakies problemy ze sobą......a feministka nigdy nie byłam i nie będę - troche wiecej zrozumienia dla innego poczucia humoru
[#43] Re: FEMINISTKA!! ;P

@żona Faziora, post #42

Ojeju... Nastąpiło nieporozumienie. Ja odpisując na posty używam przycisku "cytat" - taki na dole. Naciśnij, a dowiesz się jak on działa. Teraz wszystko jasne? :) Ja naprawdę nie mam żadnych obiekcji. A jeśli chodzi o poczucie humoru to raczej nadajemy na podobnych falach. ;)

Ostatnia modyfikacja: 23.08.05 14:54
[#44] Re: FEMINISTKA!! ;P

@Kokos, post #43

Zwracam honor ale KTOŚ mnie błędnie poinformował (to do tej osoby :P) chyba tutaj z Wami jeszcze porozmawiam -może sie jescze czegos naucze ;)No i znów sory wiem ze sie pomyliłam
[#45] Re: FEMINISTKA!! ;P

@żona Faziora, post #44

Luzik. Nie mam za złe, ;)

[#46] Re: FEMINISTKA!! ;P

@żona Faziora, post #44

Nie ujawniaj publicznie mojej ignorancji wredniucho :D
[#47] Re: FEMINISTKA!! ;P

@Fazior, post #46

sam sie ujawniłes ja chciałam zebyś pozostał incognito :Pdlatego napisałam "ktoś"
[#48] Re: FEMINISTKA!! ;P

@żona Faziora, post #47

Oj oj zaprawde powiadam Ci ze jasnowidzem trzeba byc zeby wpasc na to ze publicznie swojego chlopa upadlasz
[#49] Re: Żony i mêżowie

@Sasquatch, post #1

Kuźwa, Sasi jeszcze jeden taki post i dezerteruję....
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem