[#31] Re: Najwiekszy blad zycia...

@MinisterQ, post #30

Albo stertę :P

[#32] Re: Najwiekszy blad zycia...

@Kaczus, post #31

Czy lepsze są stosy LILO czy LIFO? Ja sądzę że LILO, tzn. podpalamy od spodu - od najstarszego śmiecia. Na pewno takie LILO-stosy palą się lepiej.
Ciekawe jakie stosowano w średniowieczu? ;)
[#33] Re: Najwiekszy blad zycia...

@MinisterQ, post #30

Stos USB albo TCP/IP aby dłużej cierpiał

[#34] Re: Najwiekszy blad zycia...

@koodlaty, post #33

Najlepiej jeszcze nienatywny, będzie się wolniej palić.

[#35] Re: Najwiekszy blad zycia...

@MinisterQ, post #34

O kim lub o czym koledzy piszą bo jak mi się zdaje to chyba na jakiś inny temat.

[#36] Re: Najwiekszy blad zycia...

@Piotr Myszkowski, post #35

no wlasnie! mieliscie mnie pocieszyc...

[#37] Re: Najwiekszy blad zycia...

@Mat, post #36

Jakby cię tu pocieszyć dobry człowieku... Hm, wiele cię nie ominęło; MOSa 1.5 nie ma, AOS4 wciąż chodzi tylko na prawdziwych amigach, w linuxie chyba też jakichś zmian przez ten czas nie było... Niewiele straciłeś :D

[#38] Ja moją kobietę (obecnie żona)

@Mat, post #1

od początku nauczyłem, że raczej trawę będę żarł, albo wogóle zdechnę, niż ruszę cokolowiek ze sprzętu amigowego. Przyzwyczajona od lat, teraz nie ma takich pomysłów ani oczekiwań.

Jeśli pokażesz, że Twoje (bardzo ważne dla Ciebie) potrzeby są mniej ważne niż jej, za przeproszeniem, pierdółka typu prezent świąteczny, to skończysz jako sfrustrowany pantoflarz.
[#39] Re: Ja moją kobietê (obecnie żona)

@Daclaw, post #38

dobrze mówi - polać mu! :D

[#40] Re: Ja moją kobietê (obecnie żona)

@koodlaty, post #39

żona mu wleje :D
[#41] Re: Ja moją kobietê (obecnie żona)

@Daclaw, post #38

Chcialem jej sprawic ogromna przyjemnosc, bo kupilem jej cos o czym marzyla... i udalo mi sie:)
A Amige odzyskam. Musze, bo zdechne chyba...

[#42] Re: Ja moją kobietê (obecnie żona)

@Mat, post #41

A mnie dziwi w jaki sposób rodzice mogli Ci zabrać Twoją kasę? Co jest dla Ciebie ważniejsze? Prawko czy Amiga? Z twoich postów wynika że Amiga... Więc idź do nich i niech zwrócą Ci kasę na Twój wymarzony sprzęt. Ja do prawka mógłbym przystąpić najwcześniej we wrześniu (prawo ustala że najwcześniej można rozpocząć szkolenie trzy miechy przed osiemnastką :D) ale jak na razie na ten cel mam 7 stówek i spróbuję uzbierać do wakacji 2007 :) pełną kwotę... Pozdrawiam Cie i trzymam kciuki że uda Ci się zdobyć Pegasosa. Ja sam korzystam z A1200 B1260/50 32MB ram hdd40GB. Mojego sprzętu za nic nie oddałbym... W moim domu jest już 11 lat i 10 miesięcy a w połowie lutego ochodziła swoje urodzinki :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem