[#31] Re: Moje poűednanie z Exec..blabla...

@TJindy, post #30

fajne forum... pokażę córce
jak to z trollowania może czasem wyjść coś dobrego ;)
[#32] Re: Moje poűednanie z Exec..blabla...

@TJindy, post #30

TJindy, podeślij do nas te obrazki, a znajdą się w emotkach do wyboru. Musiałem je usunąć, bo się albo nie wyświetlały, albo zawieszały przeglądarki (strasznie duża ilość przekierowań).
[#33] Re: Moje poűednanie z Exec..blabla...

@mailman, post #32

Ech.. i z trollowania nici hehe.. Cóż, fakt emotkek na sieci jest całe mnóstwo - jak znajdę trochę czasu podrzucę w formie archiwum - po uprzednim sprawdzeniu czy prawa autorskie są ok. :)
[#34] Re: Moje poűednanie z Exec..blabla...

@Grzegorz Kraszewski, post #5

Hi hi, fajni ludzie tam siedzą . Wesołość ogarnia jak się to czyta. To ja wolę siedzieć tu i dziękuję adminom, że za moje czasami niemiłe teksty nikt mnie nie zbanował. Obiecuję poprawę :)
A forum exec będę czytać jak mi będzie smutno ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem