[#1] Propozycja ...
Na nowa Amigę. Jak już kiedyś pisał hehe szary Wilk czy Użytkownicy Amigi mogą zrobić nowa Amigę odpowiadam ,że MOGĄ!!! am juz stosowny plan ułożony hehe.

A wiec po kolei panowie ,panie i arti

1) Zabijamy Szarego Wilka ( najlepiej przez wykrwawienie się! dlaczego?? Patrz niżej. Ewentualnie strzałem z moździerza w to co znoszą kury)

2) Sprzedajemy organy ruskim ( Serce,wątroba,nerki,płuca itp itd)

3) Sprzedajemy Mózg uniwersytetowi jagiellońskiemu wydział medyczny ( aby studenci pooglądali sobie anomalie)

4)resztki wilka pakujemy do formaliny i sprzedajemy na ebay.ru

5)Zarobiona kasę dajemy Hyperionowi/Elboxowi/Artiemu i oni robią nową Amigę z układami AAA i 4 mega chip ramu.

6) Nazywamy nowy model: Szara Amiga 600

7) Co roku wspominamy ofiarę Szarego Wilka.

Co wy na to hehe??

Benedykt

[#2] Re: Propozycja ...

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

Jestem poza a nawet naprzeciwko, w końcu wielkie plany wymagają wielkich poświęceń!

[#3] Re: Propozycja ...

nie rozumiem poco?? Mamy wszysko czego nam potrzeba, 060, bppc, 256mb ramu, usb, kartę dzwiękową, fast atę, hdd250gb, dvd-slim i amigę 1200, można zrobić z tego naprawdę dobrą amigę;/ W obudowie desktop Śpioch

[#4] Re: Propozycja ...

@5h00n4y, post #2

ubicie szarego by nie było by wielkim poświęceniem... Przecież to tylko szary, mnie nie zabijecie, bo jestem pusty i nie śmiertelny xD, czyli 0 poświęcenia

Ostatnia modyfikacja: 13.11.07 21:31
[#5] Re: Propozycja ...

@arti4-92, post #3

Proponuję też zostawić Poco zdala od tego, w końcu za młody jesteś by ich zrozumieć... :>

Ostatnia modyfikacja: 13.11.07 21:37
[#6] Re: Propozycja ...

artiego tez by bylo zal, ale gdyby dodatkowe pieniazki sie przydaly to dla sprawy gosc sam by sie poswiecil. Mozemy mu obiecac ze topowy model nazwany zostanie JEGO imieniem. ok, racja

[#7] Re: Propozycja ...

@5h00n4y, post #5

nagonka na artiego i szarego. Szary musimy wymyślić plan działania, przetrybować się z defensywy na ofensywę, bo tak długo nie pociągniemy...

Ostatnia modyfikacja: 13.11.07 21:45

Edycja: Shoonay, jak byś nie zauważył zdanie "Nie rozumiem poco??" zakończyłem znakami zapytania, a nie kropkami, więc było można się domyśleć ze nie mówiłem o tym że nie rozumiem "Poco", tylko "nie rozumiem poco to robić" :)

Ostatnia modyfikacja: 13.11.07 21:48
[#8] Re: Propozycja ...

@necavi, post #6

Nie poświęcił bym się dla takiego grata jak Amiga OK

[#9] Re: Propozycja ...

Zglaszyam sie na ohotnika he he he do szlachtowania moj warsztat jest idealny he he he w tym celu - mienszykam na uzboczu, do najblizego son-siada mam tak z 0,5km - nie bydzie slychac kszykuf he he he a i do ruskiej granicy żut beretem he he he
formaldehyd tesz siem znaidzi he he he
[#10] Re: Propozycja ...

@arti4-92, post #7

A wiesz że ja też nie rozumiem Poco to robić taka muzyka?
O patrz, także zdanie zakończone pytajnikiem...

Ostatnia modyfikacja: 13.11.07 22:19
[#11] Re: Propozycja ...

@5h00n4y, post #10

he he he benedykcie zajmij sie czyms pozyteczniejszym niz takim debilem jak ja he he he,jakims wywiadem czy czyms he he he.
[#12] Re: Propozycja ...

Benedykt, jako "ami-dziennikarza" cenię Cię, ale z dowcipem u Ciebie krucho, jak z biznesową wizją w Amidze NIC.

Tak, wiem - miało być śmiesznie. Ale wyszło żałośnie. Z Twojego posta bije tylko prostacka agresja, kamuflowana nieudacznym humorem. Ktoś na Twoim, że tak powiem "stanowisku" powinien chyba trochę bardziej się pilnować.

[#13] Re: Propozycja ...

@arti4-92, post #3

hdd250gb

he he, taki dysk w A1200, to chyba mam narazie tylko ja :P
[#14] Re: Propozycja ...

@Andrzej Drozd, post #13

no ja tez mam 250 :), ale mega :)

[#15] Re: Propozycja ...

@Naxx, post #12

Zauważ, że ci do których jest kierowana hehehe bardziej wyrafinowajnego dowcipu by nie zrozumieli he he he.

[#16] Re: Propozycja ...

@Naxx, post #12

Witam he he.
Agresja? he he, ja tam he he, widze tylko czarny humor he he. A najlepszy he he jest punkt 5 he he :) Obudowę tower he he zrobiliby z sokowirówki he he i nazwaliby he Szary Walker he he.

[#17] Re: Propozycja ...

@kjb, post #16

Mnie osobiście nie porwał dowcip Benedykta, sądzę, że stać go na więcej :P.

A ja mam dysk 80GB w Amy od wczoraj (fanx Andrzej Drozd 4 help:)) no i tyla mi wystarczy na hohoho, 250GB to maksior :).

[#18] Re: Propozycja ...

@BagoZonde, post #17

no nie panowie i panie musze bronic benedykta,zart jest ok he he he,aczkolwiek jak wczesniej pisalem to moze ktos inny powinnien takie zarty pisac niz benedykt,ja moge tylko napisac na moja obrone ze moja zachowanie jest tak samo tragiczne jak dzialania amigi nic wiec benedykt jest usprawiedliwiony ze czasem ponosza go nerwy jak widzi niektore bo nie wszystko co pisze jest debilne he he he,ja jestem poprostu prosty amigowiec he he he co pisze to co mysli.Pozdrowienia dla benedykta i szacunek za to co robi dla braci amigowej he he he.
[#19] Re: Propozycja ...

@SzaryWilk, post #18

Mnie jakoś on nie bawi..

Pytanie do Benedykta: Czy ty planujesz morderstwo?? Ja nie będę sobie brudził rąk, ale czy to nie jest niezgodne z regulaminem ppa?? Myślę że zasłużyłeś na odpoczynek, ale to nie moja działka i nie mnie to osądzać.

Ostatnia modyfikacja: 14.11.07 12:05
[#20] Re: Propozycja ...

@Andrzej Drozd, post #13

he he he...nie tylko Ty :)
Ja tez mam i sobie chwale, he he he
[#21] Re: Propozycja ...

@Bartek_S, post #20

he he he, to moze zalozmy partie? Podobienstwa programowe sa pewnie prawie identyczne :)
[#22] Re: Propozycja ...

@SzaryWilk, post #18

SzaryWilk napisał(a):

> no nie panowie i panie musze bronic benedykta,zart jest ok he
> he he,aczkolwiek jak wczesniej pisalem to moze ktos inny
> powinnien takie zarty pisac niz benedykt,ja moge tylko napisac
> na moja obrone ze moja zachowanie jest tak samo tragiczne jak
> dzialania amigi nic wiec benedykt jest usprawiedliwiony ze
> czasem ponosza go nerwy jak widzi niektore bo nie wszystko co
> pisze jest debilne he he he,ja jestem poprostu prosty amigowiec
> he he he co pisze to co mysli.Pozdrowienia dla benedykta i
> szacunek za to co robi dla braci amigowej he he he.

Rany. Czytałeś to co napisałeś?? Jeśli nie to przeczytaj. Może nie trzeba będzie ciebie "poświęcać", bo sam się udusisz :)
Interpunkcja chłopie, interpunkcja. O ortografii już nie wspomnę.
[#23] Re: Propozycja ...

@kmilota, post #22

Sam widzisz :

"Jak tu Cię ma krew nie zalać?"

Pozdrowienia dla szarego

Benedykt

[#24] Re: Propozycja ...

@Benedykt Dziubałtowski, post #23

ale poco wspominałeś o mnie??

[#25] Re: Propozycja ...

@arti4-92, post #24

arti4-92 napisał(a):

> ale poco wspominałeś o mnie??

Prawdopodobnie dlatego, że piszesz "poco", a powinno się pisać "po co". A tak dokładniej, to w tym twoim zdaniu nie ma być “po co” tylko “ dlaczego”.
[#26] Re: Propozycja ...

@kmilota, post #25

Dziękuję! OK
Subtelne aluzje, jak widać, są czasami... *zbyt* subtelne...

Ostatnia modyfikacja: 14.11.07 15:26
[#27] Re: Propozycja ...

@kmilota, post #25

po jakiego grzyba mi o tym mówisz??

Ostatnia modyfikacja: 14.11.07 15:27
[#28] Re: Propozycja ...

@arti4-92, post #27

arti4-92 napisał(a):

Najpierw napisałeś:

> poco mi o tym mówisz??

Teraz poprawiłeś na:

> po jakiego grzyba mi o tym mówisz??

Więc ci odpowiem. Abyś się czegoś na naszym forum nauczył. Chociaż widzę, że sprawia ci to straszny ból.
[#29] Re: Propozycja ...

@kmilota, post #28

Pierwszy raz był na złość, mogłem go zostawić :)

[#30] Re: Propozycja ...

@arti4-92, post #29

Tak więc, tym samym wracając do tematu...
Poczucie humoru rzecz względna - nie bójmy się odstawać od reszty! OK

[IMG=http://img413.imageshack.us/img413/8043/poczuciehumorugh6co4.th.jpg]

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem