[#31] Re: Propozycja ...

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

Zdecydowanie za dużo "he he he"

[#32] Re: Propozycja ...

@Naxx, post #12

Identyczne odczucia.

Co do zaś Szarego, no to ma pewnie niezły ubaw...strzeli kilka he he he, zdania bełkotliwe, a na forum o nim dysputy, wątki...
Arti natomiast w moim odczuciu, jest prawdziwy na swój wiek, jakoś nigdy mi nie przeszkadzał i co najważniejsze, w przeciwieństwie do Szarego Basiora, nie udawał! Jego błędy ortograficzne w ogóle nie rzutują u mnie na jego osobę. Widać w nim, że tak powiem młodzieńczą energię i fascynację "wkładaną w Amigę".
[#33] Re: Propozycja ...

@Dave, post #32

no ok skonczmy ten watek i zajmijmy sie czyms pozyteczniejszym,czy np jest szansa na reaktywacje amigi,ale tak powaznie pytam,bez wyglupow i bez he he he.Bo z tego co czytam i widze ze sytulacja jest lekko piszac tragiczna.Wiec moze mnie pocieszcie ze nie jestem wariatem bo mam ami i wierze ze cos z tego komputerka bedzie jeszcze ale to tylko od nas zalezy.
[#34] Re: Propozycja ...

@SzaryWilk, post #33

Moim zdaniem Amiga est cały czas "reaktywowana", ponieważ powstają coraz nowsze wersje emulatorów Amigi, AROS jest update-jtowany, Pegasos ma procek g3, g3, te wszystkie Samanty, Efiki, Amigaone mA1, no i w końcu rozbudowujemy Amige o różne przydatne rzeczy, takie jak procek 060 z bppc, fast ata i usb, tak więc nie wiem oco robić całe zamieszanie...

[#35] Re: Propozycja ...

@SzaryWilk, post #18

he he he.

[#36] Re: Propozycja ...

@Hubez, post #31

I co, he he he?
Jajco, he he he!
Ja cię, he he he!
O rzesz ty, he he he!

Panowie, Panowie! Za mało, he he he.
He he he!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem