[#44]
Re: Podpisz petycjê w sprawie futer!
@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [,
post #43
Zamiast petycji przeciwko futrom powinna być PETYCJA PRZECIWKO PSYCHOPATOM MĘCZĄCYM ZWIERZĘTA. Są zwierzęta hodowane dla futer oraz zwierzęta hodowane dla mięsa. W jednym i drugim przypadku zwierzęta są męczone. Co za różnica czy idzie na okrycie wierzchnie czy na hamburgera?
@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [
Filmik który mi zapodałeś wcześniej, obejrzałem, i wiem nie miałem racji. Ten który zapodałeś teraz - nie obejrzałem, wystarczył mi zrzut okna z tą "obleśną świnią trzymającą zwierzątko". (notabene z którego byłoby mniej futra niż z mojego kota)
Dla mnie petycja jest bez sensu, bo nie obejmuje istoty problemu / nie ma szans na realizacje. Powinny być kontrole w hodowlach zwierząt, tam gdzie nie postępuje sie humanitarnie - zamykać i karać więzieniem.
Jeśli nie są w stanie tego kontrolować, to tym bardziej tego zamknąć.
Anyway - Good luck!
------ edit
Na stronie petycji są niezłe komentarze, normalnie wojna :) Wchodząc na komentarze tych którzy byli za "nie podpisuje!", są wpisani ludzie którzy są za, a wpisali sie jako "na nie" tylko po to żeby komuś dowalić :)
cytat: "DO tego GNOJA St. Solana, nie wytrzymam pisze duren w komentarzach ze to "tylko zwierzeta" a ty gnoju nawet sie nie zaliczaj do ludzi- MARNA KREATURO"
Ostatnia modyfikacja: 06.12.07 22:44