[#31] Re: Amigowe koszulki

@bigbadcompany, post #29

@bigbadcompany

Mnie się pan obywatel pyta? Bo odpowiedź na post #26.

[#32] Re: Amigowe koszulki

@BagoZonde, post #31

A ja myślałem, ze mnie nawet nie spojrzałem na numer.

[#33] Re: Amigowe koszulki

@Ender, post #32

Mi się wydawało, że raczej to do Ciebie Ender, zombiaki Wam w głowie ;).

[#34] Re: Amigowe koszulki

@Ender, post #14

Ahahahaha xDDDD

@Bag: Loooool, hahahahaah

[#35] Re: Amigowe koszulki

@Ender, post #30

Ender nie obraź się ale tamta kwestia była do BagoZonde :D Pomyłka mała była bo szefu krążył jak oszalały za plecami to posta spokojnie dopisać nie mogłem :P

[#36] Re: Amigowe koszulki

@bigbadcompany, post #35

Nie obraziłem sie, bo nie mam o co. Ty też się nie obrażaj, za towarzysza sekretarza. Po prostu obywatel skojarzył mi się z pewnym okresem w historii, a cała reszta to wyjaśniłem dlaczego. OK

Ostatnia modyfikacja: 02.04.2010 10:08:49
[#37] Re: Amigowe koszulki

@bigbadcompany, post #35

bigbadcompany oczywiście widzi coś nieodpowiedniego w pierdzącej piłce! Zostałem publicznie przywołany do porządku jakoby przemawiała przeze mnie chora psychika bądź zazdrość. I to w prima aprilis! Zaproponuj coś panie obywatelu ciekawego, ta ręka ni z gruchy ni z pietruchy. Ja mam kilka pomysłów, ale jeszcze się nie wykrystalizowały - nie myślałem o tym zresztą. Napiszę więc coś na poczekaniu. Jednym z nich jest coś w stylu hasła: "Amiga for designers". Można tutaj sobie popuścić wodze fantazji, i np: zrobić reprodukcję jakiegoś obrazu Picassa z jakimś motywem, np: z boing ballem w tle i napisać pod spodem: Gdyby Picasso żył w obecnych czasach, tworzyłby na Amidze. "Amiga is more than computer" też jest ok, można też nawiązać do tego: I LOVE (serce) Amiga community, Amiga ROXX. Graficznym uzupełnieniem do tego może być po prostu kwestia w chmurce wypowiadana przez jakiegoś bohatera gry amigowej, etc. Jeżeli ktoś chciałby wykorzystać jakąś postać z powieści graficznej zamieszczanej w PPA - chętnie mogę przesłać w wysokiej rozdziałce. Np: gość z kostką w PPA#2 - mogę zmodyfikować tą grafikę i kostkę zamienić na piłkę boing balla - a u góry dopisać tekst w chmurce: This ball is not for playing only. Kick Your Amiga for design. Oczywiście pomijam kwestie gramatyczne mojego poziomu języka angielskiego (a mam nadzieję, że takie błędy się nie pojawiły). Albo coś dla miłośników AmigaOS: trzy napisy jeden pod drugim w centrze:

AMIGA
AMIGOS
AMIGA OS

Pozdrawiam użytkowników Amigi! :)

Ostatnia modyfikacja: 02.04.2010 12:15:43
[#38] Re: Amigowe koszulki

@BagoZonde, post #37

To faktycznie żeś się teraz naprodukował cofam co wcześniej napisałem. Nie chciałem byś się poczuł dotknięty w jakikolwiek sposób. Chociaż z tego co widzę nawet pomogło muhahahaha

[#39] Re: Amigowe koszulki

@bigbadcompany, post #38

Widocznie Twoja terapia leczenia inwazyjnego wyleczyła mnie z choroby psychicznej. Dzięki bigbadcompany, jednak Ty żeś też kozak ze społeczności amigowej.

;)

[#40] Re: Amigowe koszulki

@BagoZonde, post #39

yeah that's me, ale wołaj mi bbc :D
ale rym

[#41] Re: Amigowe koszulki

@bigbadcompany, post #40

A ja mom tako http://www.titan-tshirts.com/USERIMAGES/AMIGA-TSHIRT.JPG :P
[#42] Re: Amigowe koszulki

@lalala, post #41

Sweet(aśna) - ale nie w moim stylu

[#43] Re: Amigowe koszulki

@lalala, post #41

Ganc fajno. ;)

Jakby ją jeszcze przerobić i w miejscu białego obszaru zrobić taki mod, to byłoby już coś.

[#44] Re: Amigowe koszulki

@Shoonay, post #43

Lekko schizowa ta podkoszulka :P

[#45] Re: Amigowe koszulki

@lalala, post #41

A ja to bym chciał bluzę z kapturem i logo jak w moim avatarze :P
[#46] Re: Amigowe koszulki

@snajper, post #45

A ja bym chciał bluzę, z moim avatarem ,ale bez kaptura, bo nie cierpię bluz z kapturami.

[#47] Re: Amigowe koszulki

@parallax, post #46

ja proponuję jednak koszulki(zawsze można założyć na bluzę - z kapturem, bez kaptura)

koncepcja jest taka

na przodzie logo forum lekko obrobione(tak żeby ładnie wyglądało na koszulce)

na plecach "polski portam amigowy a pod spodem - www.ppa.pl"

na rękawie nick z portalu

kumpel ostatnio zamawiał takie koszulki więc mogę sie podpytać jaka cena i czas oczekiwania

[#48] Re: Amigowe koszulki

@Amigowiec_1987, post #47

Troszkę zapomniałem o temacie ale jeśli nadal aktualny to możesz podpytać o te koszulki, porównamy cenowo jak będzie to wyglądało. Mnie się marzy taka podkoszulka albo bluza z guru meditation

[#49] Re: Amigowe koszulki

@bigbadcompany, post #48

A mi taka:
http://www.retrofootballshirts.co.uk/wp-content/uploads/2009/02/chelsea-amiga.jpg ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem