@bigbadcompany,
post #35
bigbadcompany oczywiście widzi coś nieodpowiedniego w pierdzącej piłce! Zostałem publicznie przywołany do porządku jakoby przemawiała przeze mnie chora psychika bądź zazdrość. I to w prima aprilis! Zaproponuj coś panie obywatelu ciekawego, ta ręka ni z gruchy ni z pietruchy. Ja mam kilka pomysłów, ale jeszcze się nie wykrystalizowały - nie myślałem o tym zresztą. Napiszę więc coś na poczekaniu. Jednym z nich jest coś w stylu hasła: "Amiga for designers". Można tutaj sobie popuścić wodze fantazji, i np: zrobić reprodukcję jakiegoś obrazu Picassa z jakimś motywem, np: z boing ballem w tle i napisać pod spodem: Gdyby Picasso żył w obecnych czasach, tworzyłby na Amidze. "Amiga is more than computer" też jest ok, można też nawiązać do tego: I LOVE (serce) Amiga community, Amiga ROXX. Graficznym uzupełnieniem do tego może być po prostu kwestia w chmurce wypowiadana przez jakiegoś bohatera gry amigowej, etc. Jeżeli ktoś chciałby wykorzystać jakąś postać z powieści graficznej zamieszczanej w PPA - chętnie mogę przesłać w wysokiej rozdziałce. Np: gość z kostką w PPA#2 - mogę zmodyfikować tą grafikę i kostkę zamienić na piłkę boing balla - a u góry dopisać tekst w chmurce: This ball is not for playing only. Kick Your Amiga for design. Oczywiście pomijam kwestie gramatyczne mojego poziomu języka angielskiego (a mam nadzieję, że takie błędy się nie pojawiły). Albo coś dla miłośników AmigaOS: trzy napisy jeden pod drugim w centrze:
AMIGA
AMIGOS
AMIGA OS
Pozdrawiam użytkowników Amigi! :)
Ostatnia modyfikacja: 02.04.2010 12:15:43