[#31] Re: Strona antiamigaworld.net

@frywolny_marian, post #30

Dobre, dobre. Jednakze tego czlowieka powinno sie wyrzucic na smietnik historii i zamknac klape.

[#32] Re: Strona antiamigaworld.net

@AmiChris, post #31

Albo nawet spuścić wodę i dokładnie umyć ręce.
[#33] Re: Strona antiamigaworld.net

@Jan B., post #32

Śmietniki ze spłuczką?

[#34] Re: Strona antiamigaworld.net

@AmiChris, post #31

ja mysle ze Bielski to taki leper poloczony z Dioda ..zrobi wszystko aby tylko o nim mowic... najlepiej olac go.Facet ma powazne kompleksy nie wiem rozwiodl sie czy stracil partnera :D cos z nim nie tak ..zostawcie bidaka :) OK mowie serio...

[#35] Re: Strona antiamigaworld.net

@AmiChris, post #31

Sosnowiec, już się boję... ah, no tak my tu na ukrainie nie takie miejscowości słyszeliśmy i żyjemy.

Jednakze tego czlowieka powinno sie wyrzucic na smietnik historii i zamknac klape.

Widzisz tak samo jak Ciebie, tylko o nim się tu ciągle pisze, natomiast Ty mimo, że robisz z siebie często chama, jesteś niezauważalny. Ty mu czasem nie zazdrościsz popularności?

[#36] Re: Strona antiamigaworld.net

@grxmrx, post #18

grxmrx: staram się jak mogę ale nauczony jestem nie przechodzić obojętnie obok oznak chamstwa ludzi, którzy widza zło koło siebie a nie widzą wielkiego Gxxxx w sobie. Mea culpa...

[#37] Re: Strona antiamigaworld.net

@Bully Boys, post #35

Mieć taką "popularność" jak Bielski, to już chyba lepiej być niezauważalnym...

[#38] Re: Strona antiamigaworld.net

@Ender, post #27

Zgodnie ze starym przysłowiem: “Koń jaki jest każdy widzi” - łatwo jest ferować wyroki i jechać po kimś ile wlezie. A gdyby się tak trochę zastanowić nad trzema sprawami:
a) domenę można zarejestrować na nieprawdziwe dane osobowe,
b) pojawia się anonimowy Jan B. z akcją w stylu “uprzejmie donoszę”,
c) żeby prowadzić stronę internetową serwującą jątrzące treści trzeba mieć naprawdę sporo wolnego czasu (a co dopiero drugą stronę...)
Uwzględniając powyższe, nie wydaje mi się aby stał za tym Konrad Bielski. Trochę to zbyt grubymi nićmi szyte.

Tak na dobrą sprawę, siedzicie X lat na jednym portalu, wystarczy się dobrze przyjrzeć pisowni i zwrotom używanym przez piszącego. Mnie kogoś Janek B. trochę przypomina (całkowitej pewności jednak nie mam). Zresztą w tym wątku jest jeszcze jeden typek, który żongluje nickami (i jak zawsze zresztą nieudolnie).
[#39] Re: Strona antiamigaworld.net

@Bully Boys, post #36

nauczony jestem nie przechodzić obojętnie obok oznak chamstwa ludzi

A ponieważ nie da się przejść samemu obok siebie, swoje własne chamstwo traktujesz jako coś normalnego .

[#40] Re: Strona antiamigaworld.net

@przemysław, post #38

Tak, można domenę zarejestrować na fałszywe dane, ale te trzy fakty:

1. Użytkownik "kcnrad" (który oczywiście też może być fałszywy) na AW.net publicznie i w wiadomościach prywatnych ściga zdrajców amigi i obiecuje ich zdemaskowanie na stronie, którą wkrótce założy.
2. Ktoś podający się za [kb] i znający jego adres (wiem, żadna sztuka) rejestruje domenę.
3. Tak się składa, że ta strona hostowana jest spod tego samego IP co exec.pl. To już trochę trudniej sfejkować, ale teoretycznie też to o niczym nie świadczy.

Więc te trzy fakty to zbieg okoliczności, jassssne.

Mnie kogoś Janek B. trochę przypomina

No śmiało Watsonie .

[#41] Re: Strona antiamigaworld.net

@Jan B., post #40

rzookol to Ty?

[#42] Re: Strona antiamigaworld.net

@Bully Boys, post #41

No to na razie zostałem samym Bielskim i rzookolem. Czekam na kolejne pasjonujące i równie nieprawdziwe propozycje. Nie macie szans trafić, bo podejrzenie, że jestem jakimś starym userem PPA bawiącym się w podwójne konta, jest fałszywe.

[#43] Re: Strona antiamigaworld.net

@Jan B., post #42

Krashan? :D

[#44] Re: Strona antiamigaworld.net

@pampers, post #43

Czuję się doprawdy zaszczycony, być Bielskim i Krashanem w jednej osobie, to mało kto potrafi, to chyba trudniejsze niż bycie jednocześnie kobietą i facetem . Kolejne pudło hehehe.

[#45] Re: Strona antiamigaworld.net

@Bully Boys, post #35

Skoncz wasc, wstydu oszczedz, szkoda klawiatury na ciebie.

[#46] Re: Strona antiamigaworld.net

@AmiChris, post #45

Wątek zostaje przeniesiony do działu Hyde Park, gdyż nieco zbacza powoli z toru, z którego początkowo wystartował.

Proponuję również nieco pohamować niektóre słowa, które tutaj padają.

[#47] Re: Strona antiamigaworld.net

@Jan B., post #19

Ja nie wiem kim jesteś, ale prawdę powiedziawszy wiedzieć nie muszę.

Bez watpienia latwo by bylo ustalic moje dane, nie jestem tu od dzis.
Natomiast Ty wziales sobie za cel krucjate przeciwko KB ale kicha popsuc sobie PR wiec trzeba zmienic nick, no nie? ;)

[#48] Re: Strona antiamigaworld.net

@reactor, post #47

Bez watpienia latwo by bylo ustalic moje dane

Nie wnikam, jest to poza moim horyzontem zdarzeń

wziales sobie za cel krucjate przeciwko KB

Uwaga, cytat leci z wzorca moralności "nauczony jestem nie przechodzić obojętnie obok oznak chamstwa ludzi", zaraz tam krucjata.

trzeba zmienic nick

Póki co to mam jeden i styka. Za dużo powieści o szpiegach chyba konspira jest za karzdymi drzwiami, co?

[#49] Re: Strona antiamigaworld.net

@Jan B., post #48

Oszukujesz.
Zdardza Cie nienawisc do KB.

[#50] Re: Strona antiamigaworld.net

@reactor, post #49

Moim zdaniem jednak "he he he" jest kluczowe. :)
[#51] Re: Strona antiamigaworld.net

@reactor, post #49

Tak, tak, mam jego zdjęcie na ścianie i rzucam w nie w każdy piątek lotkami, dorośnij chłopcze... Żegnam cie kluczowym hehehe, bo tyle wiesz co zjesz .

[#52] Re: Strona antiamigaworld.net

@Jan B., post #51

I kto to mowi

Nie dosc ze donosi to jeszcze nieuprzejmy jest. Beznadziejny przypadek.

Ostatnia modyfikacja: 05.05.2010 09:50:44
[#53] Re: Strona antiamigaworld.net

@reactor, post #52

Ja też nienawidzę tych donosicieli z Reuttera, PAP, Interfax, DPA... Nic tylko ciągle donoszą i donoszą...

[#54] Re: Strona antiamigaworld.net

@recedent, post #53

Niedługo się będzie mówić o donosicielach z PPA :P

[#55] Re: Strona antiamigaworld.net

@reactor, post #52

Nie dosc ze donosi

Oj, ujawniłem brzydkie działania Twojego kolegi Konrada i poczułeś się lekko zażenowany?

[#56] Re: Strona antiamigaworld.net

@frywolny_marian, post #30

@kcnrad :
....
BTW. fix typo in your footer. You are not Amiga user. You are Apple user.

Hmmm, a czy on sam podpisuje się jako Pegasos user? Czy nadal jest czystym amigowcem?
Wychodzi jeszcze jedna rzecz, dla niego nie ma żadnej różnicy między "amigowcem", a "użytkownikiem Amigi", przykre.

[#57] Re: Strona antiamigaworld.net

@Jan B., post #55

Ja tylko zastanawiam sie czy kolega uzywa FF, a jezeli tak, to dlaczego popelnia tyle bykow ortograficznych. :P
[#58] Re: Strona antiamigaworld.net

@Jan B., post #1

W prawym górnym rogu strony amigans.net było logo e*eca z linkiem do tej strony, teraz go nie ma. Sam link jest, ale już tylko na szarym końcu w "other sites". Czyżby amigans.net było kolejną stroną, która jest niegodna bycia amigową i posiadania "ami" w nazwie? ;) Czy szykują się kolejne anty-strony? ;) Ach, ta antypromocja i jej skutki ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem