[#1] Święta święta i po świętach
Jak tam przyszykowania do świąt? Kwiatki już kupiliście? Nagrobki umyte?

[#2] Re: Święta święta i po świętach

@parallax, post #1

Dzisiaj sprzątam w domu, jutro będę się alkoholizował, a w poniedziałek idę w góry coby wytrzeźwieć do poniedziałku. :P

PS. Przygotowania do Helloween przebiegają mrocznie, pogrywam w Alone In The Dark na PS2 i oczywiście w Sillent Hill, gdyż dobra schizofrenia nie jest zła.
Później oglądne jakiś dobry thriller-horror kryminalny, ale nic z badziewia typu "jakaś tam masakra piłą tarczową", bo chamstwa nie zniosę. :)

Na cmentarz nie idę/nie jadę, ponieważ mogłbym dostać aktaku klaustrofobi przy tak zmasowanym napływie moherowej gwardi.
Pomodlę się w domu. Bóg wybaczy. :)
[#3] Re: Święta święta i po świętach

@Andrzej Drozd, post #2

Już wybaczam :) hehe

[#4] Re: Święta święta i po świętach

@Andrzej Drozd, post #2

Blisko masz do gór?

[#5] Re: Święta święta i po świętach

@Andrzej Drozd, post #2

W domu nie sprzątam bo szkoda czasu ;P a i tak zaraz mój syn - 11 miesięcy, zrobi porządki po swojemu.

Pograć to bym nawet i chciał tylko nie ma już w co - chyba ze w Blooda na blaszaku.

Film sobie zobaczę, może Kroniki Mutantów - nowa zdobycz ze sklepu dla Idiotów ;P
[#6] Re: Święta święta i po świętach

@parallax, post #4

50 km do Beskidu Sląskiego, np. do Wisły.
[#7] Re: Święta święta i po świętach

@Andrzej Drozd, post #6

Aha, myślałem, że rzut beretem ;)

(V)(I)mothe(P) : polecam Superfroga

[#8] Re: Święta święta i po świętach

@parallax, post #7

Do Beskidu Śląskiego nie mam daleko, jak nie autem to można autobusem dojechać. :) Problem tylko w tym, że przechodziłem już prawie wszystkie góry i górki, hehe. Muszę teraz wybierać się bardziej na wschód do Beskidu Żywieckiego, a tam już tuż obok są Tatry :).
Ostatnio coś mnie ciągnie na zachód w Sudety, nie tyle ciągnie, tylko ja tam jeszcze nigdy nie byłem w górach na własnych nogach. Przynajmniej Snieżkę trzeba zaliczyć. :)
Z Rybnika do Sudetów/Karkonoszy mam około 300 km, mniej więcej tyle samo do Tatr. W sumie nie mogę narzekać, bo mam blisko do wszystkich gór w Polsce.
A najbliżej mam do pokopalnianych hałd, hehe. Planuję nawet zrobić film na ten temat - "Moje hołdy i Jo" :P
[#9] Re: Święta święta i po świętach

@Andrzej Drozd, post #8

Śnieżkę to ja już zaliczyłem dawno temu, óóóóóóóóó dawno temu to było, bo jakieś 15 lat temu ją zaliczyłem. Ja byłem prawie we wszystkich górach w Polsce i znowu się powtórzę óóóóóóóóó dawno temu to było.

[#10] Re: Święta święta i po świętach

@(V)(I)mothe(P), post #5

Pograć to bym nawet i chciał tylko nie ma już w co - chyba ze w Blooda na blaszaku.

Na PC to Hurrican, T2002, T4 Funeral, Turrican 2 pod DOSboxem. Albo z innych gierek, w które ostatnio sobie pykałem, to np. Kiwi's Tale (gierka inspirowana The New Zealand Story).
Wystrzegaj się Superfroga.

[#11] Re: Święta święta i po świętach

@parallax, post #9

Ja to zaliczyłem Śnieżkę 2 razy z obydwu stron, a później jeszcze Kopciuszka :P

[#12] Re: Święta święta i po świętach

@snajper, post #11

A królowę śniegu też? :)
[#13] Re: Święta święta i po świętach

@Andrzej Drozd, post #12

Jakbym mógł zostać trochę dłużej, to by dało radę i królową...

[#14] Re: Święta święta i po świętach

@snajper, post #10

...a jeszcze zapomniałem dodać Morgul Returns i UnderEarth - levelpack do T2002, a także o nadchodzącego "Turricane 3.5" twórcy tego pierwszego. :P

[#15] Re: Święta święta i po świętach

@snajper, post #14

Szkoda, że na Ami nie będzie :)

[#16] Re: Święta święta i po świętach

@parallax, post #1

Święta niestety musiałem spędzić w pracy.

[#17] Re: Święta święta i po świętach

@Hubez, post #16

Udziela wam się już ten świąteczny, bożonarodzeniowy klimat? Mi powoli już tak.

[#18] Re: Święta święta i po świętach

@parallax, post #17

http://www.youtube.com/watch?v=4dyYvo81dK4 ;)

Pozdrawiam rotfl

[#19] Re: Święta święta i po świętach

@parallax, post #17

Wspaniały klimat. W wigilię do pracy, a święta to sobota i niedziela. Zresztą who cares - już od dawna święta to dla mnie tylko kolejne wolne dni w tygodniu.

[#20] Re: Święta święta i po świętach

@parallax, post #17

O taaa...już trzeci dzień z rzędu piję grzańca xP

A tak w ogóle to skąd masz tę sygnaturę? sam to wymyśliłeś? :P

[#21] Re: Święta święta i po świętach

@Katiria, post #20

Ode mnie skopiował :P

[#22] Re: Święta święta i po świętach

@Katiria, post #20

Nie, nie sam- z małą pomocą :P

[#23] Re: Święta święta i po świętach

@parallax, post #22

Jutro już ubieram choinkę :P Fajnie, bo ma śnieg dowalić jeszcze, to może w te Święta będzie śnieg, by było super. Bardziej klimatycznie :)

[#24] Re: Święta święta i po świętach

@parallax, post #23

Parallax! Zostaw moją sygnaturę w spokoju! policjant

[#25] Re: Święta święta i po świętach

@Katiria, post #24

Następny podrywacz z metodami na poziomie przedszkola. Ech, biedna tutaj jesteś.

[#26] Re: Święta święta i po świętach

@cpt. Misumaru Tenchi, post #25

No co ja poradzę

[#27] Re: Święta święta i po świętach

@Katiria, post #26

Nic, i przecież absolutnie nie mam do ciebie o to pretensji. Mój komentarz był cokolwiek zbędny, ale ostatnio jakoś trudno mi pohamować się w swoich złośliwościach. Może dlatego, że w robocie "słodzimy" sobie niemal bez wytchnienia.

[#28] Re: Święta święta i po świętach

@cpt. Misumaru Tenchi, post #25

BUHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA, dobre OK

[#29] Re: Święta święta i po świętach

@cpt. Misumaru Tenchi, post #27

Ja kota nie podrywam, bo już mam prawie nagraną siorkę cacodemon999 :D

A kto podrywa kota tak w ogóle? Z PPA ktoś? :D

[#30] Re: Święta święta i po świętach

@parallax, post #29

Forumowy podryw, to nie podryw. Odnośnie podrywania Katirii, nie interesuj się tak, bo kociej mordki dostaniesz i dopiero jako fan Super - żabola będziesz śmiesznie wyglądał!

Odnośnie siostry Caco to Cię zmartwię, bo możliwości są dwie:
a) ona nie istnieje,
b) nie jest Tobą zainteresowana

Teraz kiedy poznałeś brutalną prawdę, możesz się skupić na rozkminianiu Gobliiinsów

Ostatnia modyfikacja: 10.12.2010 10:37:31
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem