[#31] Re: Święta święta i po świętach

@przemysław, post #30

Rozumiem, że Ty kota podrywasz. Teraz wszytko jasne

Istnieje siorka cacodemona777, tylko on się boi jeszcze dać numer, ale zauważyłem, że już się przekonuje do Mojej osoby i to kwestia czasu by mieć ten numer :D

Ostatnia modyfikacja: 10.12.2010 10:53:09
[#32] Re: Święta święta i po świętach

@parallax, post #29

A kto podrywa kota tak w ogóle?

Jacyś zoofile? :P

[#33] Re: Święta święta i po świętach

@parallax, post #31

A na co Ci siostra caco? Zamierzasz z nią jeździć rowerem? (bo ona chyba nic innego nie robi :P)

[#34] Re: Święta święta i po świętach

@snajper, post #33

Teraz jak śnieg, to i na nartach i sankach byśmy jeździli :D

A choinka już stoi, ale jeszcze nie ubrana :)

[#35] Re: Święta święta i po świętach

@cpt. Misumaru Tenchi, post #27

Y..Tenchi, ale ja nie odebrałam tego jako złośliwość, ja się z Tobą zgodziłam :P
Ło jezu ale dyskusyja się rozwinęła

Ostatnia modyfikacja: 10.12.2010 15:29:05
[#36] Re: Święta święta i po świętach

@Katiria, post #35

Kati, a czego się spodziewałaś? Jedna jesteś chyba na forum aktywna, to się w końcu ktos zainteresował :D

[#37] Re: Święta święta i po świętach

@OSH, post #36

Choinka ubrana. Nawet mi przez myśl przeszło, by cyknąć zdjęcie choince i pokazać wam, ale nie chcę bana dostać.

[#38] Re: Święta święta i po świętach

@Katiria, post #35

Wiem że tak tego nie odebrałaś. Bardziej usprawiedliwiałem się przed... ewentualnym gniewem moderatora, bo ten komentarz naprawdę był zbędny. :)

Ostatnia modyfikacja: 10.12.2010 21:22:00
[#39] Re: Święta święta i po świętach

@cpt. Misumaru Tenchi, post #38

Spoko, nie zbanował bym Cię ;)

[#40] Re: Święta święta i po świętach

@parallax, post #39

Ubraliście już choinki? :)

[#41] Re: Święta święta i po świętach

@parallax, post #40

I po świętach, a choinkę rozbiorę jak tylko Ksiądz będzie chodził po Kolędzie :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem