[#91] Re: Tak KRADNIE Rzad 'Polski' i Bank 'Polski'

@parallax, post #4

Jest jakieś streszczenie, bo nie chce mi się tego czytać?

hehehe, doczytałem do momentu jak na scenę weszli pracownicy stający murem za zakładem i od razu zobaczyłem oczami wyobraźni Jarowowicz w swoim dziennikarskim szale, a potem te krzywe nóżki pod stołem :D. Oczywiście gwiazda tivi nie odpuściła i tego tematu, bo potem występuje w tekscie. Uroczo.
[#92] Re: Tak KRADNIE Rzad 'Polski' i Bank 'Polski'

@Andrzej Drozd, post #89

Ja z natury jestem obibokiem i leniem, a pracuje tylko dlatego, żebym miał kasę i żebym czuł się bezpiecznie jutro. Jak to typowy byk. Wolę kasę lokować na koncie niż kupić sobie drogi prezent i nim szpanować. usmiech
Każdą pracę wykonuję bez pasji. Dokładnie, uczciwie i tak jak napisali w instrukcji. Oczekuję też odpowiedniej kasy za to. I to tyle. Nie przynoszę pracy do domu. Zapominam o niej już za drzwiami firmy.
...
Ludzie muszą się nauczyć dawać z siebie wszystko w pracy przez 8 godzin (ale nie kosztem zdrowia), a po wyjściu z niej, korzystać z leniuchowania i odpoczywać.
...
Takie niewolnictwo nie jest dla mnie. Ja poza pracą jestem obibokiem i lubię odpoczywać (czynnie lub biernie) usmiech

Nic dodać, nic ująć - dokładnie moje podejście.

[#93] Re: Tak KRADNIE Rzad 'Polski' i Bank 'Polski'

@Andrzej Drozd, post #89

szkoda że nie każdy może mieć do tego takie podejście

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem