Wątek zamknięty
[#1861] Re: Brzydka zabawa oPOzycji

@Dopuser, post #1855

"Właściciele IIIRP" oburzają się, że proces demokracji wyniósł do władzy kogoś innego.
Maski opadły, widać dokładnie kto protestuje ramię w ramię z byłymi SBkami, że opozycji nie chodzi o żadną demokrację ale po prostu obalanie rządu PiS celem ponownego dorwania się do koryta. Cytując klasyka: stoją tam gdzie ZOMO! Dobrze, że nie mają czołgów!
[#1862] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1851

ok, racja
[#1863] Re: Brzydka zabawa oPOzycji

@Dopuser, post #1861

KOD się skompromitował całkowicie - tą są komuchy, , targowica, sprzedawczyki, poplecznicy towarzysza Lenina i innych plag antypolskich. Niektórzy z nich boją się żyć za 2 tyś. A jeszcze raz zapytam - czy oni znają minimalną pensję w RP?
Niektórzy z nich "kulturalnie" mordowali robotników ze Solidarności.
PSL cicho siedzi, a to PiS kontynuuje tradycje PSLu, Piłsudskiego i ludzi pracy.
Jak żyć, proszę pana, jak żyć w takiim dziadostwie, że nawet lewicowiec taki jak ja, widzi więcej lewicy w PIS, niż w tych rosyjsko-NRDowskich bojówkach na ulicach?
[#1864] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1862

A z jakiej tyś parti, Saszka?
[#1865] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Andrzej Drozd, post #1864

Nie jestem politykiem, gamoniu.
[#1866] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Andrzej Drozd, post #1864

On jest z partii z piekła rodem, nawet nie pytaj...
[#1867] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1865

Gamoniom robi się w ich pustym łbie "Guru Meditation" jak nie wiedzą czy wyzwać oponenta od PeOwca, KODowca, Korwinowca czy Kukizowca.

Szydło czy Jaruzelski? Porównaliśmy ich wystąpienia cytat po cytacie. Nie uwierzycie, co wyszło

Wielu dziennikarzy, ale też internautów lubi porównywać to, co się dzieje teraz, do dni stanu wojennego. Jest w tym dużo przesady. Poza jednym. Premierzy rządów wygłaszają takie same przemówienia. Słuchając wystąpienia Beaty Szydło z 17 grudnia nie mogliśmy opędzić się od wrażenia, że skądś to znamy. Teraz już wiadomo.

Z wystąpienia generała Jaruzelskiego. Tego najsłynniejszego. Oto cytat przy cytacie. Którymi w sumie premierzy mogliby się wymienić.

Uwaga! Żadne cytaty nie zostały zmyślone.

Brawo Postkomuchy i Socjaliści pomysł
[#1868] Re: Brzydka zabawa oPOzycji

@Andrzej Drozd, post #1863

Aby nie było problemów. Oczywiście ja bardzo lubię Rosjan i sam przyjaźnię się z Rosjanami mieszkającymi w Polsce. Zawsze mogą na mnie liczyć.
Jednak kontynuacja ZSRR przez aktualne władze w Rosji to inna bajka.
W tekście ze wcześniejszego posta chodziło mi o "radziecko-NRDowskie bojówki".
[#1869] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1867

Punks Not Dead!!!

Zawsze mów prawdę! Zawsze bądź prawdziwy!
[#1870] Re: Brzydka zabawa oPOzycji

@Dopuser, post #1861

O,:

NIEMCY: nagrywanie wyłącznie relacji z obrad i tylko z trybuny prasowej. Dostęp do Sali Obrad zabroniony.
USA: nagrywanie lub obserwowanie prac wyłącznie w wyznaczonym obszarze po uzyskaniu zgody.
CZECHY: nagrywanie dozwolone wyłącznie w wyznaczonych miejscach. Stałe studia mają media publiczne – tylko.
WŁOCHY: równo z końcem obrad kamerzysta musi przerwać nagrywanie. Nie wolno filmować polityków, gdy np. poklepują się po plecach, pozdrawiają itp. Zakazane są satyryczne fotomontaże.
FRANCJA: w Izbie Senatu można robić zdjęcia tylko wtedy, gdy reporterowi towarzyszy urzędnik Biura Prasowego.
BELGIA/PARLAMENT EUROPEJSKI: na terenie mogą przebywać wyłącznie media stałe, zajmujące się sprawami europejskimi lub międzynarodowymi i jedynie w wyznaczonych obszarach.
POLSKA: bez żadnych, kompletnie żadnych zasad, tzw. "wolna amerykanka".

Czyli oPOzycja wykorzystuje obojętnie co do walenia cepem PiSu. Żeby chociaż mieli coś konstruktywnego do zaproponowania, a tymczasem ich cały program to: aby było tak jak było. Widać dokładnie o co chodzi oPOzycji i jej obłudę.

"Kury im szczać prowadzać, a nie w politykę się bawić", cytując klasyka.
A PiS niech idzie dalej do przodu niczym walec, robi swoje i olewa obszczekiwanie kundli...
[#1871] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Dopuser, post #1870

Lewicowy gamoń znowu łże, jak to każdy pissowiec ma w zwyczaju.

POLSKA: bez żadnych, kompletnie żadnych zasad, tzw. "wolna amerykanka".

Kłamstwo.

Przepisy to jak najbardziej regulują:

http://www.sejm.gov.pl/kancelaria/zarz1_2008.pdf

ZARZĄDZENIE NR 1 MARSZAŁKA SEJMU z dnia 9 stycznia 2008 r. w sprawie wstępu do budynków pozostających w zarządzie Kancelarii Sejmu oraz wjazdu na tereny pozostające w zarządzie Kancelarii Sejmu

Oddział 3, "Karty prasowe i karty wstępu obsługi technicznej dziennikarzy" Paragrafy od 30 w dół regulują to, jak wygląda proces otrzymywania zezwoleń dla dziennikarzy.

NIEMCY: nagrywanie wyłącznie relacji z obrad i tylko z trybuny prasowej. Dostęp do Sali Obrad zabroniony.

W Polsce też jest zabroniony dostęp do sali obrad nie licząc właśnie trybuny prasowej.

USA: nagrywanie lub obserwowanie prac wyłącznie w wyznaczonym obszarze po uzyskaniu zgody.

Ujmując tak ogólnikowo, to nie różni się to niczym od Polski. U nas też są wyznaczone obszary (m.in loża prasowa) i trzeba uzyskać zgodę w postaci karty prasowej.

CZECHY: nagrywanie dozwolone wyłącznie w wyznaczonych miejscach. Stałe studia mają media publiczne – tylko.

Jak wyżej.

BELGIA/PARLAMENT EUROPEJSKI: na terenie mogą przebywać wyłącznie media stałe, zajmujące się sprawami europejskimi lub międzynarodowymi i jedynie w wyznaczonych obszarach.

Kłamstwo.

Warunek określonej tematyki dotyczy jedynie długotrwałych zezwoleń, jest bezproblemowa opcja krótkotrwałych.

Detale, od punktu 6: http://www.europarl.europa.eu/pdf/Accreditations/Accreditation_en.pdf

WŁOCHY: równo z końcem obrad kamerzysta musi przerwać nagrywanie. Nie wolno filmować polityków, gdy np. poklepują się po plecach, pozdrawiają itp. Zakazane są satyryczne fotomontaże.

[quote]Pdobno tak to właśnie wygląda, ale wg mnie nie jest to coś, na czym normalne kraje powinny się wzorować. Świat polityki we Włoszech jest chyba nawet bardziej zepsuty niż ten w PL.[/quote]

O infografice dotyczącej dziennikarzy w sejmie z FP Nagrody Złotego Goebbelsa

Jak wygląda dostęp mediów do parlamentu w innych krajach świata?

pissowskim gamoniom nie wolno nawet dać kur szczać prowadzać bo i to spartolą

Smiech
[#1872] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1871

clown
[#1873] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1872

I bardzo dobrze. Wymienią sritel na coś innego i już. Ja oglądałem ten burdel zrobiony przez opozycję na tvp.info.OK
[#1874] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Andrzej Drozd, post #1873

Oglądaj, oglądaj propagandową gadzinówkę pomysł

[#1875] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1874

[#1876] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1875

Kochani koledzy z forum, bądźmy mądrzejsi od tych co krzyczą, plują na siebie (Polaków) nawzajem. Nie popieram pewnych rozwiązań PISS, ale to co robi w tej chwili KOD i PO to zamach stanu, stracimy na tym wszyscy. Spójrzcie co dzieje się ze złotówką, giełdą. Stracą zwykli Kowalscy. Ciekawe czy gdyby PISS przykleił się do ambony w Sejmie to PO byłaby uchachana, a gdyby ONR blokował Sejm to co faszyści? A to ku przestrodze:

"Cieszy mię ten rym: "Polak mądr po szkodzie";
Lecz jesli prawda i z tego nas zbodzie,
Nową przypowieść Polak sobie kupi,
Że i przed szkodą, i po szkodzie głupi. "
[#1877] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@KM, post #1876

Jeśli mamy być mądrzejsi to może piszmy nazwy partii politycznych/organizacji prawidłowo? "Prawo i Sprawiedliwość", w skrócie "PiS". "Platforma Obywatelska", w skrócie "PO". "Komitet Obrony Demokracji", w skrócie "KOD". Oszczędźmy sobie "PISS", "POO", czy "KOP", dobrze?
[#1878] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@KM, post #1876

stracimy na tym wszyscy

Straciliśmy dawno temu, gdy komuchy i socjaliści z PiSS doszły do władzy. Teraz to już bez różnicy i w sumie dobrze, że ktoś im przeszkadza w dalszym robieniu z Polski swojego prywatnego folwarku do bezczelnego dojenia z kasy.

Niedoszły politolog z apteki w Łomiankach rozstawia po kątach generałów

Niezgoda na politykę kadrową prowadzoną w armii przez Bartłomieja Misiewicza - to jeden z głównych powodów rezygnacji ze stanowiska dowódcy generalnego rodzajów sił zbrojnych Mirosława Różańskiego. Zdaniem wojskowych działania kierownictwa MON realnie obniżają potencjał polskich sił zbrojnych.
[#1879] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1874

Oglądaj, oglądaj propagandową gadzinówkę

Mamy demokrację i mogę oglądać to co chcę. Polsaty i TVNy też pooglądam, ale to nie są polskie media, więc trzeba być ostrożnym.OK A ty co oglądasz?
Ruską tv oglądasz czy niemiecką?OK
[#1880] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@KM, post #1876

ale to co robi w tej chwili KOD i PO to zamach stanu

Dokładnie. A pewne media tak obrabiają obraz i przekaz, że aż wstyd że karmią tym świństwem zachodnią opinię. Niby polskie media, ale nie w polskich rękach.
Jednak prawda wyjdzie na jaw, jak to się aktorzy podkładają na ulicy.OK
[#1881] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Andrzej Drozd, post #1880

Nie no, młody człowiek chciał zablokować przejazd samochodu z prezesem Jarosławem Kaczyńskim, ale jak już się położył to się zmitygował, że tamten już chwilę temu przejechał, więc uznał że nie będzie tak bezczynnie leżał. To nie było aktorstwo, nagrali go bez jego wiedzy i zgody. No i gaży nie odpalili.
[#1882] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Andrzej Drozd, post #1879

Mamy demokrację i mogę oglądać to co chcę.

I dlatego posiadając tak ogromny wybór oglądasz propagandową gadzinówkę syf TVPiSS pomysł

Ostatnia aktualizacja: 19.12.2016 21:49:48 przez Diabeł
[#1883] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1882

A ty się towarzyszu jeszcze nie przyznaliście co wy oglądacie.OK
[#1884] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Andrzej Drozd, post #1883

W tym momencie dziesiąty odcinek Westworld, komuszku pomysł
[#1885] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1884

Sajensz Fikszyn??? Smiech
[#1886] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Andrzej Drozd, post #1885

Do tego Western
[#1887] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiS

@recedent, post #1877

Dobrze, poprawię się, przepraszam sympatyków. PIS, PO, KOD, SLD, PSL.

Ostatnia aktualizacja: 20.12.2016 15:43:36 przez KM
[#1888] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1886

Diable, a co powiesz na to, że w tym rocku WOŚPowi będzie patronował TVN?OK
[#1889] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Andrzej Drozd, post #1888

Bardzo dobrze że będzie patronował TVN, skoro chrześcijanom z propagandowej gadzinówki TVPiSS tak bardzo przeszkadza pomoc chorym dzieciom pomysł

Para prezydencka również będzie wspierać tegoroczną Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy. ok, racja OK

Para prezydencka wspiera WOŚP. Podarowała zabawne zdjęcie

Para prezydencka także w tym roku postanowiła wesprzeć Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy. Przekazując przedmioty na licytację wykazała się humorem i dystansem do siebie.

pomysł OK
[#1890] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1889

Oł Kej, czyli oprócz Sajensz Fikszyn i Westernów lubisz też TVN.OK
Ja jak kiedyś miałem dostęp do anteny Polsatu, to oglądałem często TVN24.
A od jakiegoś długiego czasu oglądam tylko...internet. Fajnie że w internecie jest TVP Info za friko. A że TVN24 strimuje ale płatnie, to ich problem, a nie mój.OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem