Wątek zamknięty
[#1801] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@recedent, post #1800

Tak piszą ludzie, którzy ciągle wklejają memy zamiast uczyć się gramatyki, ortografii i poprawnej polszczyzny w rozmowach, dyskusjach, debatach i dysputach ;)
[#1802] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@KM, post #1799

Dokładnie ok, racja OK
[#1803] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@RomanWorkshop, post #1801

Wyborcom pissu trzeba pisać w języku debila, żeby zrozumieli OK
[#1804] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1803

Janusz Korwin-Mikke wyśmiewa hipokryzję, obłudę, manipulacje i zmiany podatkowe PiS

Posłuchać tego fragmentu i sie nie zaśmiać to nie lada sztuka

ok, racja pomysł
[#1805] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1804

pomysł
[#1806] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Andrzej Drozd, post #1791

Miriam atakują homofoby co nie widzą że on jest piękny....

a żeby tak już trolowania nie było ja mam wyższą kwotę wolną od podatku niż posłowie.
Jak ?
Co on p******i?

Może zaczniecie kiedyś czytać prawo zamiast memy, diety są nie opodatkowane, jak czytacie wybiórczą, modlicie się do rydzyka to się nie dziwię.
======================================================
Wasza bieda rodzi się z umysłu, oglądania TV, czytania pudelka.pl aka wyborczej i słuchania wszystkich kłamstw całą dobę.
======================================================
Aha jeszcze jedno, komuna aborcja i inne "diabelskie" tematy są piękne do piwka, żryć dają tylko politykom, fun plebsowi.

Zmierzy się ktoś z oceną pary Euro/$ ? za ostatnie 10 lat ?

Ostatnia aktualizacja: 03.12.2016 00:18:57 przez Kisiel
[#1807] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1805

Dramat polskiej delegacji. Mieli sobie zrobić drugi Smoleńsk, ale głupi pilot nie chciał.

W czasie powrotu rządowej delegacji z Londynu w zapakowanym po brzegi samolocie z premier Szydło, wicepremierem Morawieckim, szefem MON, MSZ, MSW i jednym z najważniejszych generałów na pokładzie zabrakło wolnych miejsc. Nie było chętnych na powrót kilka godzin później. Interweniował kapitan.

Ani chyba próba zamachu i wina Tuska. Idiotów nie sieją, sami się rodzą.

[#1808] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1807

Antoni Pikul: Piotrowicz nigdy mi nie pomagał

Nie może być tak, że człowiek, który był w aparacie represji, dzisiaj ustala normy moralne i poucza wszystkich - powiedział w "Faktach po Faktach" Antoni Pikul, były działacz opozycji w PRL. W latach 80. pod aktem oskarżenia wobec niego - jak wynika z akt IPN - podpisał się poseł PiS Stanisław Piotrowicz.

Brawo Postkomuchy i Sarmaci pomysł
[#1809] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1808

Dobrze że nie masz nic wspólnego z PRLem i SB, bo by ci się dobrali do kopytek i ogonka.OK
[#1810] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Andrzej Drozd, post #1809

Pewnie by mnie wzięli na wysokie stanowisko do postkomunistycznej partii PiSS pomysł
[#1811] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1808

Brawo Postkomuchy i Sarmaci

No i teraz powinno być Sztandar wprowadzić, ale już wiemy kto i gdzie go zabrał.
[#1812] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@KM, post #1811

[#1813] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1812

Przedtem grzebanie w życiorysach było ok. Teraz jak jest Misiewicz i komunistyczny prokurator Piotrowicz to grzebanie w przeszłości już nie jest ok.

Hipokryzja level Postkomuchy i Sarmaci rotfl

[#1814] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1813

Jeżeli lewatywa ma naprawić Polskę, to róbta, że-tą-lewatywęęę!

A gdzie ja teraz jestem jako lewica? Kurdęęę, tak bardzo wierzyłem w PSL. Może kiedyś będę rolnikiem...? Kto mi odsprzeda hektary?
Ja jako lewica...wciąż się nie utożsamiam z PRLem. A jaki głupek by to zrobił?
Wy? ;)
[#1815] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1813

Ja ostatnio studjuję mądre mysli Zagłoby. Bo Zagłoba, to mości Panie, to Nasz największy Polski Patriota. szeroki uśmiech
[#1816] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Andrzej Drozd, post #1815

No to sobie wybrałeś autora chrześcijanina...jak to się ma do lewicy, lgbt itd?
[#1817] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1813

[#1818] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1817

Wow, aktywiści Prawa i Sprawiedliwości potrafią zapuścić wąsy w ciągu jednej klatki komiksu! LOL
[#1819] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@recedent, post #1818

Lepiej. Postkomuchy i Sarmaci potrafią w ciągu paru dni z komucha zrobić bohatera narodowego

LOL
[#1820] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1819

Lepiej patrz na to, co Rosja próbuje z kilkoma krajami zrobić w zwązku z wydobyciem ropy. Znowu wzrosną ceny benzyny. Prawdopodobnie pół roku im ten myk zadziała.
Witajże droższa benzynko. Tutaj akurat do PiSu się nie przyczepisz, czy jednak?OK
[#1821] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Andrzej Drozd, post #1820

Pewnie że tak. Przecież:

a.) Cały czas prowokują szanownego pana Władymira Putina
b.) Pan Donald Tusk obiecał, że jak PiS dojdzie do władzy to benzyna będzie po 5 zł, nie było mowy o żadnych podwyżkach!
[#1822] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@recedent, post #1818

[#1823] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@recedent, post #1821

szeroki uśmiech
[#1824] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Andrzej Drozd, post #1820

Assad wraz z Panem Władymirem Putinem zdobył Aleppo.

Koniec bitwy o Aleppo. Prawie całe miasto przejęte przez armię

Kolejny sukces PiSSu? Smiech
[#1825] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1819

Kłamca lustracyjny z PiS powrócił

PiS od lat w kampaniach wyborczych przedstawia siebie jako partię dążącą do odnowy moralnej i dekomunizacji Polski. Ostatnio rysą na tym wizerunku stała się sprawa Stanisława Piotrowicza, prominentnego posła rządzącej partii, tłumaczącego się ze swojej przeszłości prokuratora w stanie wojennym. Nie jest to bynajmniej przykład jedyny. Kolejny dotyczy Dariusza Kłosa, skarbnika PiS w Szczecinie.

Jeden z komentarzy pod artykułem:

Dno i dwa metry mułu. Cały ten PiS, to jedna wielka zbieranina UBeków, komunistycznych prokuratorów, PZPR-owskich sędziów, kapusi. CAŁA POLSKA Z WAS SIĘ ŚMIEJE, KOMUNIŚCI I ZŁODZIEJE!!!

Brawo Postkomuchy i Sarmaci pomysł
[#1826] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1825

Prezydent Duda wręczył medale fizykom.

W czasie uroczystości laudację wygłosił fizyk prof. Iwo Białynicki-Birula z Centrum Fizyki Teoretycznej PAN. Zakończył ją, zwracając uwagę na pewien fakt: "Nieskrępowana współpraca międzynarodowa i brak ideologicznie motywowanej ingerencji w naukę są podstawą działania nas, którzy zajmują się nauką" - powiedział.

Przypomniał, że w faszystowskich Niemczech fizyka została podzielona na poprawną niemiecką i fałszywą żydowską. W rezultacie fizycy o korzeniach żydowskich zostali zmuszeni do emigracji. "Ci uczeni wylądowali w Stanach Zjednoczonych i pomogli skonstruować bombę, która zostałaby użyta przeciwko tym właśnie Niemcom, gdyby wojna nie skończyła się w maju (1945 r. - przyp. PAP), a trwała jeszcze dłużej. Oczywiście w Polsce nie jest tak źle, ale z niepokojem obserwuję ingerencję - która jest motywowana politycznie i ideologicznie - w naukę" - powiedział. Zwracając się do ministra nauki i szkolnictwa wyższego Jarosława Gowina, powiedział: "Wydaje mi się, że sprawa ta wymaga jednak pewnej reakcji".

Mamy bowiem próby zastąpienia teorii ewolucji kreacjonizmem, mamy próby zastąpienia nauk medycznych ideologicznie motywowanymi regulacjami, mamy próby zastąpienia praw aerodynamiki argumentami opartymi na parówkach i puszkach po coli. To wszystko wskazuje na to, że wymagana jest pewna zdecydowana reakcja na tego typu wtargnięcia ignorantów na teren, który jest domeną nauki" - zaznaczył Białynicki-Birula.

Zaraz się zacznie dyskredytowanie Pana Profesora i szukanie na niego teczek na Nowogrodzkiej.

[#1827] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1826

mamy próby zastąpienia nauk medycznych ideologicznie motywowanymi regulacjami

Hę? Znaczy się że jak Hipokrates kazał swoim uczniom przysięgać, że "Nikomu, nawet na żądanie, nie podam śmiercionośnej trucizny, ani nikomu nie będę jej doradzał, podobnie też nie dam nigdy niewieście środka na poronienie. W czystości i niewinności zachowam życie swoje i sztukę swoją" to był kabotynem i ideologicznym regulatorem wszetecznym hamującym rozwój nauk medycznych? Smiech
[#1828] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@recedent, post #1827

to był kabotynem i ideologicznym regulatorem wszetecznym hamującym rozwój nauk medycznych?

Nie. PiSS, jego członkowie i zwolennicy to "kabotyn i ideologiczny regulator wszeteczny, hamujący rozwój nauk medycznych"

Ekspertka MEN od edukacji seksualnej: prezerwatywy powodują raka piersi, a nasienie ma dobroczynny wpływ na kobietę

Profesor Urszula Dudziak z ramienia Ministerstwa Edukacji Narodowej zajmuje się tworzeniem podręcznika do edukacji seksualnej. Ekspertka nie uznaje jednak żadnych kompromisów, a za jedyne słuszne uważa metody planowania zgodne z nauką kościoła katolickiego.

Urszula Dudziak jest absolwentką psychologii na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim, a w latach osiemdziesiątych zajmowała się kobietami poddającymi się zabiegowi aborcji. Na ten temat napisała między innymi pracę magisterską "Osobowość kobiet przerywających ciążę", która została wyróżniona nagrodą rektora KUL. Jako jedna z pierwszych osób w Polsce zdobyła międzynarodowy certyfikat uprawniający do nauczania naturalnych metod planowania rodziny metodą objawowo-termiczną. W latach dziewięćdziesiątych rozpoczęła studia na teologii i skoncentrowała się na walce z antykoncepcją jako źródłem upadku wartości.

W ostatnich latach forsowała stworzenie nowego podręcznika do edukacji seksualnej - Marzył jej się autorski podręcznik totalny. W stu procentach katolicki, z poradami na temat naturalnego planowania rodziny. Próbowała go przeforsować, ale wciąż trafiała na opór MEN. Frustrowało ją to. Odżyła, kiedy PiS doszło do władzy i minister Anna Zalewska zaproponowała jej opracowanie nowej podstawy programowej

Smiech Smiech Smiech Smiech

Ostatnia aktualizacja: 13.12.2016 15:18:18 przez Diabeł
[#1829] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1828

PiSSowskaz retoryka sypie się jak domek z kart pomysł

Znaleźliśmy kolejną ofiarę Piotrowicza! Nowe fakty

W 1988 r. SB i milicjanci rozbili obóz młodych działaczy opozycji. Zatrzymanych przesłuchiwał w siedzibie SB w Jaśle prokurator... Stanisław Piotrowicz! – ujawniają działacze podziemnej „Solidarności”. Sprawa trafiła później do Warszawy.

pomysł
[#1830] Re: socjalistyczna lewicowa partia PiSS

@Diabeł, post #1828

A ja myślę, że zamiast się namiewać powinieneś napisać "sprawdzam" i:

• sprawdzić wiarygodność badań na które powołuje się pani profesor
  • sprawdzić jaki typ edukacji seksualnej sprawdza się lepiej - czy taki jaki stosowany jest w Wielkiej Brytanii, czy taki jaki stosowany jest w Polsce. Proponuję porównać: wskaźniki gwałtów wśród nieletnich, ciąży wśród nieletnich i procent zakażeń chorobami wenerycznymi.

Ale prościej jest przecież wkleić emotkę... puszczenie pawia
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem