[#31] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@flops, post #28

Niby czemu nie chciał wysłać?
[#32] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@rafgc, post #29

Ależ nadal nie rozumiesz o jaki konkretnie szczegół mi chodzi, albo specjalnie go omijasz :)

bo podając konto bankowe deklarujesz praktycznie na piśmie, że to jest Twoje konto bankowe

Tak deklaruję że jest moje, ale jasno i czytelnie zabraniam zapłatę za przedmiot na to własnie konto.

był taki przypadek i nawet było o nim głośno i nie pomagało tłumaczenie, że to było konto podane przez osobę dla której miały być wpłacone pieniądze

Tłumaczenie czy udowodnienie ? Bo jeśli udowodnisz że tam miała kasa wpłynąć, to bez sensu żebyś przegrał.

Więc doszedłem do wniosku że jeśli mają mnie w dupie, to ja ich też mam.
Ludzie mają w dupie cwaniaków i ich cwaniackie teksty.

Jeśli allegro będzie Cie miało w dupie, (to według tego co napisałeś wyżej) będzie to oznaczało że jesteś cwaniak i masz cwaniackie teksty ???

Przecież to nie ma żadnego sensu, przeczytałeś co napisałem wyżej? Kto jest cwaniak? Allegro które przetrzymuje kasę i ma gdzieś łamanie regulaminu? Czy olewany przez allegro użytkownik który pisze sobie koszt wysyłki w treści aukcji, łamiąc niby w ten sposób regulamin?

Mam wrażenie że piszesz o czymś innym niż ja :)
[#33] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #30

najlepiej brac sprawe w swoje rece i nie liczyc na policje (patrz film Lincz)

No to sprzedawca jedzie do kupującego i tłumaczy mu kijem, że w aukcji pisało "nie zgadzam się na płatność przez PayU"
[#34] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@kjb666, post #33

Allegro nie ma nic do zlej kategori,nielegalnego oprogramowania itd itd ..ale napisz do nich i przeklej ten tekst co wyzej ..w ciagu 30 min aukcja zostanie zdjeta... (chcecie sie przekonac napiszcie do allegro z numerem aukcji tej Amigi 1000 .. i zapytajcie czemu nie mozecie wplacic pieniedzy przez Allegro w tej aukcji ? ....)
wiec mysle ze twoje dywagacje nie maja znaczenia
ktos kto sprzedaje cos na allegro i otrzymuje pieniadze ..MUSI wyslac sprzedany towar dlug srug alimenty ..nie interesuja wplacajcego.

a sprawa zalatwienia face2face jest najbardziej skuteczna

Ostatnia aktualizacja: 29.02.2012 08:26:27 przez HOŁDYS
[#35] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #34

chcecie sie przekonac napiszcie do allegro z numerem aukcji tej Amigi 1000 .. i zapytajcie czemu nie mozecie wplacic pieniedzy przez Allegro w tej aukcji ?

O tym właśnie mówię Hołdys :)

Płacenie przez PayU = zarobek dla Allegro.
Allegro nie reaguje na łamanie regulaminu, chyba że ktoś w ten sposób zabiera im zarobek.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem