@michalmarek77, post #5
@XoR, post #31
@pinior, post #17
Zgłaszam złamanie regulaminu, użytkownik gx oprócz ojca Amigi ma w avatrze twórcę systemu komunistycznego, którego propagowanie jest zakazane w polskim prawie, nawet w konstytucji.
@Wojox, post #25
@Motyl, post #32
@OSH, post #34
@Motyl, post #32
a po drugie Millenium był do bani, bo miałem nieszczęście dostać go wraz z laptopem Toshiba w 2001r... i po paru tygodniach wrzuciłem tam Windows 2000 - nie dało się wytrzymać! ...Millenium był nie do końca zgodny z 95/98, i nie miał trybu DOS - to przede wszystkim...Sterowniki nie wszystkie chodziły...szkoda gadać!
@michalmarek77, post #8
Generalnie mocny komp=gry. A to czy ktos je tworzy czy tylko gra jest mniej istotne
Posiadam w domu 3 mocne sprzęty PC. I muszę przyznać jako fan ATI/AMD, że Nvidia/Intel prezentują się jednak znacznie lepiej. Nawet biorąc pod uwagę cenę, warto dopłacić troszkę i mieć jednak wydajnego kompa na bazie NV/Intela. Posiadam w domu AMD FX praktycznie najwyższej klasy i Radka 5970 i niestety muszę przyznać że w grach/benchmarkach stoi cienko w porównaniu z takim I5 2550 i Ti660 (sam proc nie daje rady, nawet Phenom x6 sporo traci z innego zestawu więc to nie wina serii FX).
Ja nie mam pojecia czego Wy chcecie od Visty usmiech Na jednym laptopie, 5 letnim, mam Viste orygianlnie zainstalowana, i nic jej nie dolega usmiech a lapek biega 24/7 usmiech
@R_J_MacReady, post #38
@adam_mierzwa, post #45
@adam_mierzwa, post #45
@Daclaw, post #48
Huhh to masz chyba z 500 lat.
I co w związku z tym? Wolno promować marksizm?
@Geekboy68k, post #51
Komuniści to nie polscy patrioci.
@R_J_MacReady, post #36
@pinior, post #35
@Geekboy68k, post #51
@Dopuser, post #59